Shine your light dag 7

Dag 7: Je licht laten stralen

Hoe kun je jouw licht laten stralen na alles wat je deze week gedaan hebt? Door je licht te delen!

En nu besef ik echt wel dat je niet 1,2,3 met je missie aan de slag kan, maar dat is precies wel waar je van gaat stralen. Ik hoop dat je hapklare stukjes hebt gegeven om je wel met je missie en met jezelf bezig te gaan houden, want dat is precies waar je je rust vandaan haalt en waarvan jij gaat schijnen.

Nu is er iets heel belangrijk naast het letterlijk doen, letterlijk ermee bezig zijn en dat heet het uitdragen van jou missie.

Dit houd drie dingen in: spreek het uit, draag het energetisch uit en zet je intentie neer.

Met jouw missie wil jij iets bereiken, je hebt er een doel mee, een intentie.
Besluit hier en nu dat jouw missie, jouw intentie haalbaar is. Besluit dat die goed is en bij je past. Zeg hardop tegen heel de wereld, hier achter je computer: “dit wil ik en dit ga ik doen, dit is mijn intentie.”
Stel jezelf ook voor dat je een bordje om je nek hangt waar jouw missie en intentie heel groot opstaat, daardoor draag je het letterlijk uit, zonder iets te zeggen.
Zeg het ook tegen God: “lieve God, lieve kosmos, dit wil ik doen, dit kan ik doen, willen jullie mij hier alsjeblieft alle mogelijkheden toe aanreiken.”

Ga het daarnaast ook echt uitspreken tegen mensen. Niet gelijk tegen iedereen, maar juist als het gesprek er een opening toegeeft. Kom voor je missie uit, dan ga je echt stralen. Blijf ermee bezig, blijf ervoor gaan en je zult die onuitputtelijke vlam voelen branden.
Geef ook dingen aan anderen vanuit je missie en intentie, deel het in die kleine dingen. Dan komt het helemaal goed.
laat de mening van anderen je niet kisten. Alles is onmogelijk tot het iemand lukt. Zij praten vanuit hun eigen ervaringen, blokkades en overtuigingen. Deze hebben niks met jou te maken.

Ben jij er ook klaar voor om een LifeMaster te worden?

Vanavond (7 maart) om 21:00 uur is de eerste les van de LifeMasters.
Tijdens de LifeMasteravonden gaan we met zijn alle aan de slag om onze intentie uit te diepen, om nog meer te gaan stralen. Wij gaan aan de slag om onze missie werkelijkheid te laten worden. Samen stapje voor stapje, les voor les.
We werken onze eigen blokkerende overtuigingen weg en leren onze intuïtie door en door kennen.
We gaan aan de slag met de Law of Attraction en ons droomleven creëren.
Ben jij daar ook aan toe? De les van vanavond is gratis. Je kunt meedoen door voor 21:00 naar de onderstaande pagina te gaan.

Ga vanavond naar deze pagina om mee te doen met het eerste LifeMaster webinar

Als je dan voelt dat jij ook een echte LifeMaster wilt en kunt worden, dan kun je elke week mee doen voor slechts €20 per maand. Meer niet.
Je krijgt dan elke week een online les, opnames en je wordt uitgenodigd op de bijeenkomsten en praktijkdagen. Ben jij er klaar voor?

PS. Heb jij de eerste maand al betaald? Maak je geen zorgen, je maand gaat na vanavond pas in, dus deze les is ook voor jou gratis.

Meer informatie