Slapen gidsen ook?

Posted on
wat doen gidsen

wat doen gidsenWat doen gidsen nou de hele dat of ‘s nachts als we aan het slapen zijn? Slapen zij ook of doen ze iets anders?
De wereld waar gidsen in leven is heel anders dan de onze en zij leven in een wereld die niet tijd kent zoals wij die kennen.

Ze leven in een wereld waarin alles kan en al het goede en gekke mag. Ze kunnen dus ook slapen als ze dat willen, maar het hoeft niet.
Ze kunnen bijvoorbeeld ook op bezoek gaan bij een ander persoon, een andere gids of een plek die voor ons vreemd is in de energetische wereld.

Kan mijn gids ook spelletjes spelen?

Gidsen kunnen ook spelletjes spelen zoals bijvoorbeeld kaarten met elkaar.
Daarnaast kan een gids gewoon bij je zijn zonder dat je daar bewust van bent.
Ze zijn er in ieder geval altijd als je ze nodig hebt en soms dus ook bij je partner als ze daar iets goeds voor kunnen doen.

Het belangrijkste is dat jij je beseft dat je jouw gids(en) er altijd puur voor jou is, zelfs als zij/hij even afwezig lijkt te zijn. Vraag om steun en de aanwezigheid en je krijgt het.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.