Wat je partner van je hoort te weten

Posted on
wat je partner hoort te weten

wat je partner hoort te wetenEr zijn van die dingen die je partner over je hoort te weten. Dit is mijn persoonlijke top 5:

5. Dat ene kleine cadeautje waar hij/zij je altijd gelukkig mee kan maken of die twee kleine dingetjes.
Iedereen vind het leuk om een klein cadeautje te krijgen zo nu en dan, maar hoe goed je partner je ook kent, het kan best lastig zijn om iets te verzinnen om je mee te verwennen.
Dus of het nu een bos bloemen is of chocolade. Vertel het aan je partner en vergeet niet specifiek te zijn.
Dus welke chocolade vind je lekker? Melk, wit of puur?

4. Waar je echt allergisch voor bent.
Dit is niet iets wat je onverwacht van je partner wilt uitvinden. Vertel waar je echt niet tegen kunt of het nu iets emotioneels is, gedrag, een zin of iets te eten.
Je partner hoort dit te weten. Vergeet ook niet te vertellen welke bloedgroep je hebt en welke medicijnen je slikt. Schrijf deze dingen ook eventueel op.

3. Je leukste jeugdherinneringen, grappen en fantasieën.
Het kind dat je vroeger was, is nu je innerlijk kind en die kan nu nog steeds met enige regelmaat naar boven komen. Vergeet ook niet te vertellen wat je lievelingskleur was en is.

2. Het ergste wat je ooit hebt meegemaakt en de dingen die nog steeds pijn doen.
Een is de zoveel tijd komt dit nog bij je naar boven in je gedachtes , je dromen of in je gevoel. Dit staat volledig los van of je het verwerkt hebt of niet.
Er zijn zoveel dingen die de herinneringen omhoog kunnen brengen en het is zo fijn om daarover te kunnen praten.
Zorg ervoor dat dit dus niet als een verrassing komt.

1. Je seksuele afknappers en fantasieën.
Praten over seks vinden veel stellen ongemakkelijk, maar een van de pijnlijkste dingen die je in een relatie kunt meemaken, naast vreemdgaan en onbegrip, is seksuele ervaringen die je niet prettig vindt. Wat je ook echt niet wilt is seksueel onbevredigd blijven.
Als dit gebeurt, ga je afstand nemen en dat heeft wel degelijk invloed op je relatie.
Praat hierover en blijf hier gedurende je relatie over praten. Een goed seksleven is en blijft toch belangrijk in een relatie.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.