Solliciteren of doorleren? [Vrijdag Vragendag]

Posted on
Solliciteren of doorleren?

Solliciteren of doorleren?Solliciteren of doorleren? Ik kan nu solliciteren naar een baan waar ik al jaren naar terug wil keren bij douane maar wil ook mijn mbo opleiding af kunnen maken en stage lopen waar ik nu zit.
Wat is wijsheid ?

Solliciteren of doorleren? Scarlet’s Antwoord

Dit is een echte T-splitsing om het zo te noemen, want echt samen gaat het ook niet. Als ik puur kijk naar mijn gevoel zeg ik dat je beter kunt gaan solliciteren. Je hebt het bij die baan namelijk echt naar je zin en je krijgt echt spijt als je het niet op zijn minst probeert.
Als je niet aangenomen wordt, kun je altijd verder met studeren, dan kost het je niks. Behalve dat je natuurlijk even baalt.

Als je wel aangenomen wordt moet je de opleiding stoppen voor nu, maar ik heb het gevoel dat je als het goed voorlegt je misschien ook iets in deeltijd kunt doen. Heb je daar al naar gekeken?
De opleiding is tof en je hebt er heel veel aan, maar je hart ligt wel bij het werk.
Je opleiding voelt ook heel erg om ook aan jezelf iets te bewijzen en je eigenwaarden nog iets te vergroten. Dat kun je in ieder geval ook altijd ergens anders vandaan halen, namelijk gewoon bij jezelf. 🙂

Dat is de afweging die ik erbij voel. Ik hoop dat je aan de hand hiervan kunt voelen en afwegen wat je gaat doen, want je verdient het om echt te genieten van je werkleven.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.