Waarom loopt mijn praktijk niet? [Vrijdag Vragendag]

Posted on
Waarom loopt mijn praktijk niet?

Waarom loopt mijn praktijk niet?Waarom loopt mijn praktijk niet? Ik heb een kinder-jongerencoach praktijk. (kinderen en ouders begeleiden met opvoedingsproblemen; pesten, sociale problemen, niet lekker in je vel zitten e.d Werk graag in en met de natuur op creatieve wijze.!!
Officieel ben ik een jaar bezig…maar het is alsof ik niet gezien wordt of ‘men”het me niet gunt? wat doe ik fout? er komen geen clientjes??

Waarom loopt mijn praktijk niet? Scarlet’s Antwoord

Dank je wel voor je mooie vraag! Wat ik bij je voel is dat je wat je hebt gekozen om te gaan doen verschrikkelijk bij je past! Dus dat is echt heel mooi.

Daarnaast voel ik wel een stukje onzekerheid van ‘kan ik het wel’. Het is niet meer zo groot als dat het was, maar het is er nog steeds. Bouw nog meer vertrouwen op in je technieken en wat je doet en gebruik die intuïtie van je. Werk een aantal voorbeelden uit van een kind met een probleem en hoe je het aan zou pakken. Dit geeft je een soort van basis om op te staan. Je laat het voor jezelf nog net iets te veel open.
Dit is belangrijk want deze onzekerheid pakken andere mensen ook op onbewust, waardoor ze je een tof mens vinden maar niet met je aan de slag gaan professioneel.

Het tweede puntje is meer marketingtechnisch, maar sluit wel aan op wat ik hierboven gezegd hebt. 🙂
Welke kinderen wil jij het liefste helpen en waarmee? Specialiseer jezelf daarop. Maak van jezelf op een of twee punten een echte specialist, zodat als mensen aan je vragen wat je doet jij een heel duidelijke zin kunt zeggen.
Daar kun je dus ook die voorbeelden van uitwerken.

Als laatste is het dan wel heel belangrijk dat je jezelf gaat laten zien op social media en via een blog. Dan pas kun je echt gezien worden natuurlijk.

Het is je dus absoluut wel gegund hoor, maar je mag het net iets anders aanpakken. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.