De spirituele betekenis van de koolmees: geniet van je leven

Posted on
spirituele betekenis koolmeesje

De spirituele betekenis van de koolmees is verbonden met het leven met de dag. Het koolmeesje nodigt je uit om elke dag als een schone lei te zien. Elke dag kun je dingen veranderen, nieuwe keuzes maken en nieuwe oplossingen vinden.

Je wordt er daarbij ook uitgenodigd om elke dag zoveel mogelijk te genieten. Probeer elke dag iets te doen waar je blij van wordt, iets dat je gelukkig maakt.
Het leven is te kort om dat niet te doen en jij bent hier ook te waardevol voor.

De spirituele betekenis van de koolmees: verlies je niet in je zorgen

Het is daarbij volgens het koolmeesje ook heel belangrijk om jezelf niet te verliezen in je zorgen.
Dat is ook gelijk de reden dat een koolmees op een bijzondere manier op je pad kan komen wanneer je het even niet meer weet. Wanneer je bordje te vol is en je te veel lasten op je schouders draagt.

Probeer te kijken wat je vandaag kunt doen en wat vandaag haalbaar is. Je hoeft niet alles vandaag op te lossen. Je kunt niet elk probleem gelijk aanpakken.
Zet grenzen voor jezelf neer, zodat je niet van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat bezig bent met alles wat er niet goed gaat.
Dat is namelijk niet gezond om te doen. Als je dat blijft doen, dan ga je op een gegeven moment onderuit.

Het engelen getal 666

Deze spirituele boodschap van het koolmeesje komt heel dichtbij de betekenis van het engelen getal 666.
Waar dat getal in sommige geloofsovertuigingen een negatieve betekenis heeft gekregen, is 666 als engelen getal juist heel lief en zacht.
Dit getal nodigt je namelijk uit om een pauze voor jezelf in te lassen en je te focussen op meer rust creëren voor jezelf.

666 (maar ook 1616) komt je vertellen dat je te veel druk op jezelf aan het leggen bent.
Je vraagt te veel van jezelf.

Net zoals het koolmeesje je komt vertellen dat je niet van jezelf kunt verwachten dat je elk probleem nu op kunt lossen.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  • Delen

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.