20 tekenen dat je geesten in huis hebt

geplaatst op
tekenen dat je geesten in huis hebt

Hoe kun je herkennen dat je geesten in huis hebt? Met deze tekenen dat je geesten in huis hebt, kun je beter vaststellen of jij gezelschap hebt van (ongewenste) entiteiten.
We gaan er dan ook bij, dit lijstje met de eerste 15 punten, vanuit dat je te maken hebt met geesten met goede bedoelingen. Aan het einde sluiten we daarom af met 5 kenmerken die wijzen op minder positieve entiteiten.

Sta er wel bij stil dat er bijna nooit spraken is van geesten met echte kwade bedoelingen.
Meestal heb je te maken met of overleden geliefde of geesten die je gewoon mogen.
Soms is het iemand die iets van je te leren heeft en daarom bij je is, deze voelen vaak al iets minder prettig aan.

20 Tekenen dat je geesten in huis hebt

 1. Je hebt het gevoel dat je niet alleen bent
 2. In sommige delen van je huis is het kouder dan in anderen
 3. Op sommige plekken hangt een zware drukkende sfeer
 4. op sommige plekken wordt je onrustig en misschien zelfs bang
 5. Je aandacht wordt (onbewust) de hele tijd naar een bepaalde hoek of plek getrokken
 6. Je moet telkens denken aan een overleden persoon of aan iemand die je niet kent, zonder dat daar een aanleiding toe is.
 7. Je hebt uit het niets kippenvel
 8. Je voelt tintelen of een koude wind
 9. Je bent soms spullen kwijt of ze liggen niet meer op de plek waarvan je dacht dat je ze had neergelegd
 10. Er hangen vreemde geuren in huis (lekker of niet lekker) die er niet eerder waren
 11. Je hoort vreemde geluiden
 12. Lampen of apparatuur gaan op zichzelf aan en uit.
 13. Je slaapt wat onrustig
 14. Dieren reageren raar, alsof ze gefocust zijn op iets
 15. Bepaalde plekken lijken lichter dan kan of hebben juist onlogische schaduwen

5 kenmerken van negatieve geesten

 1. Je hebt een heftig angstig of paniekerig gevoel zonder reden
 2. Je hebt last van ideeën of beelden van vervelende gebeurtenissen
 3. Er hangt een beklemmende energie, alsof je tegen een muur aanloopt
 4. Je wilt continu achterom kijken, alsof je net een spannende film hebt gekeken
 5. Je voelt je depressief en somber in huis, maar dat is voorbij zodra je naar buiten stapt

 

Hooggevoelig, spiritueel, helderziend, heldervoelend en een beetje gek
Ik ben gewoon Scarlet en het is mijn doel om je te laten lachen, ontspannen en gewoon jezelf te laten zijn.

18 Reacties

 1. Tjitske says:

  Maar hoe krijg je dat weg., mijn oudste dochter heeft er veel last van. We hebben al eens iemand gehad die een paar entiteiten heeft weggehaald. Maar ze blijft andere voelen of zien. Of wat kan ze er zelf tegen doen.?

  1. Scarlet says:

   Het allerbelangrijkste is dat je dochter gaat beseffen dat ze zelf sterker is dan welke entiteit dan ook. Hoe krachtiger en sterker zij wordt, hoe meer ruimte ze gaat krijgen.
   Geesten en entiteiten zijn ook niet perse slecht, ze kennen onze grenzen alleen niet. Dat is dus het allerbelangrijkste, dat je duidelijk gaat maken wat je wel en niet wilt.
   Je laat een gewoon mens toch ook niet zomaar in je huis komen en op je bank zitten, dan zeg je ook: ‘ik vind dit niet oké, wil je weggaan’ en als ze niet luisteren, dan zeg je het meer eisend en duidelijk.
   Geesten hebben geen slechte intentie, maar kunnen wel vervelend zijn. Dat moet je gaan communiceren. Dat is de werkelijke truc.

  2. Jolanda says:

   Kijk eens op de site van Juno Burger. erg goede resultaten mee gehad! succes…

 2. Henk Sens says:

  De volgende kenmerken zijn van toepassing. No.1- Ik heb het gevoel dat ik in de gaten gehouden wordt. (altijd na zonsondergang) No.5- Als het donker is, wordt mijn aandacht richting het raam van de achterdeur getrokken. N0.7- Rillingen over mijn rug, van boven naar onderen. No11.- Geluiden die ik gehoord heb, het bewegen van de klink van de achterdeur. Gestommel bij de achterdeur. “Kloppende geluiden op de achterdeur” Telkens als ik ga kijken is er niets te zien. Maar zodra als ik weer wegloop van de achterdeur voel ik dat ik direct weer in de gaten gehouden wordt. N0.12- In de kamer gaat het deurtje van de klok regelmatig open, zelf meerdere malen gezien. De lamp op de kleine slaapkamer gaat flikkeren, uit en weer aan. Heb de lamp, de bedrading en de schakelaar meerdere malen gecontroleerd. Geen afwijkingen kunnen constateren. Ik moet wel vermelden dat ik er geen problemen mee heb dat dit deze dingen gebeuren.

 3. Bas says:

  Ik heb jaren geleden iets heel vreemds meegemaakt. tijdens een wandeling door de voorstraat in Dordrecht. Het was al heel laat en ik was met mijn neef uit geweest, we liepen door de voorstraat en ik wilde mijn neef nog even het huis laten zien waar mijn ouders als jong stel hadden gewoond. Wij liepen alleen door de voorstraat tot we ineens een oude vrouw zagen staan. Ik dacht wat doet dat oude mensje nog zo laat op straat! Dit op zich was al vreemd. We stonden stil en keken naar de vrouw. Ik zal beschrijven hoe ze er uit zag..ze was gekleed in zwart bont en ook een zwarte bont muts, ze stond wat gebogen en leunde op een stok onder haar muts kwan grijs gekruld haar. Nu komt het. Ze wenkte met haar vinger dat ik moest komen. In mijn naieviteit en werkelijk dacht dit mensje is de weg vast kwijt, dus ik liep naar haar toe. toen ik bij haar was begon ze iets te brabbelen (zeer onduidelijk) en ik zei , mevrouw wat zegt U, weer begon ze iets te zeggen en ik kon het echt niet verstaan! Toen ging ik met mijn oor wat dichter naar haar mond en ze begon te praten, het leek of ze achterstevoren praatte en er zat een latijnse klank in haar stem . heel eng. Ik keek haar aan en zei mevrouw sorry maar ik verstaat u niet, en liep terug naar mijn neef die nog op afstand stond en hij zei kom Bas we gaan. ik liep weg van de oude vrouw en zei nogmaals sorry en ik liep terug naar mijn neef. terwijl mijn neef en ik terug liepen naar onze auto keek ik nog even om . en die oude vrouw was plotsklaps verdwenen .. Ik vergeet deze avond nooit . het drong de dag daarna pas tot me door dat dit niet normaal is geweest. Wat kan dit geweest zijn .. Help mij want daarna heb ik best veel tegenslag gehad in het leven!! Kan zij iets over mij uitgesproken hebben??

 4. sammy says:

  ik heb hier ook erg last van maar wat je het beste kan doen proberen ze te negeren ze komen wel maar ze zijn minder actief het klinkt raar maar het werkt vaak wel

  1. Scarlet says:

   Dat is inderdaad ook helemaal waar!

 5. Ries says:

  nou spirits zijn altijd om ons heen, je kan daar niets aan doen, ook niet weg sturen, het zijn energieën die opgaan in de energie om ons heen ook wel de bron genoemd, de entiteiten, de spirits zijn er om ons te helpen, dus als jij denkt dat je last ervan hebt dan mag je naar jezelf kijken waar sta ik op dit moment, wat kan ik veranderen wat daar ligt de boodschap, maar doordat wij in angst leven hebben we er last van, kijk naar jezelf , luister weer eerlijk naar jezelf, ga opzoek naar antwoorden, het zit altijd in jezelf, dit geld ook voor kinderen, maar kinderen geven ook aan wat voor de ouders bestemd is en dan voor zichzelf. kinderen staan nog heel veel open naar de spiriits

 6. elisabeth says:

  ik ruik op bepaalde momenten net of er iemand zit te roken en in de huiskamer heb ik soms een plek waar ik hevig ga transpireren het is geen angstig gevoel en wat ik ook heb en dat vind ik heel vervelend van mezelf als ik iemand voor het eerst zie dan vind ik die persoon leuk of ik heb gelijk een hekel aan je een tussenweg is er niet mijn familie kijkt me dan aan of ik ze niet op een rijtje heb dus ik zeg er mar niks meer over,ik vraag mij af of ze misschien gelijk hebben.

  m.v.g. elisabeth

  1. Jolanda van Heteren Smit says:

   Dat heb ik namelijk ook,op het eerste gezicht zie en voel ik,of ik die persoon aardig vindt of niet en dat vindt mijn man raar,zo zwart/wit noemt hij het.
   Heel zelden kan ik het bijstellen,maar achteraf komt het toch weer bij het beginpunt,dat ik die persoon toch niet mag.
   Wat is dat nou?is het terecht of niet?
   Ik zie entiteiten zelfs voor Mn deur,kan dat of is dat suggestie

   1. Scarlet says:

    De kans is groot dat het een groot stuk intuïtie is. 🙂

  2. Scarlet says:

   Hey lieve Elisabeth,

   Je bent helemaal niet gek, maar volgens mij ben jij heel hooggevoelig.

 7. Kathy Mamadóttir says:

  De laatste week hebben zich twee gebeurtenissen afgespeeld in mijn huis..

  Mijn verjaardagskalender die ik op juli had gezet, stond ineens weer op mei. Het lijkt mij dat dit niet vanzelf is gebeurd, want wanneer een maand voorbij is, sla ik de bladzijde van die maand om en klem het dan achter het spijkertje..

  Afgelopen nacht werd ik wakker van een geluid dat ik niet kon thuisbrengen..

  Toen ik uit bed stapte om te kijken waar het geluid vandaan kwam, voelde ik de warmte van de radiator in de hal.

  Het geluid bleek van mijn ketel te komen, want de thermostaat stond op 30 graden.. Dit vind ik heel bizar.. Ik weet toch zeker dat ik de thermostaat niet heb aangedaan en zelfs tijdens de wintermaanden staat ie nooit op 30. De rest van de nacht heb ik wakker gelegen..

  Mijn angst is dat vandaag of morgen de gaskraan ineens aanstaat..

  1. Scarlet says:

   Dat zijn inderdaad hele rare dingen. Logisch dat je dat eng vindt, maar tot nu toe zijn het niet echt schadelijke dingen, meer plagerijtjes. Dat is een goed teken. Misschien kan er iemand bij je komen kijken?

 8. VAN DER SNICKT says:

  ik heb zelf met heel rare dingen te maken gehad. Deuren die open en toe gingen, lichten gingen aan en uit. Dingen werden verlegt. Ik hoorde soms echt praten en verstond het ook. Ons hele gezin had ermee te maken. Kranen die begonnen te lopen, gemaakt werden en de dag erna weer kapot waren. Een spiegel die beneden viel terwijl die heel stevig aan een haak hing, alles was kapot, zelfs de omlijsting van de spiegel, maar niet het spiegelglas zelf. De spiegel hing schuin aan de muur, dus bovenaan iets naar voor, maar toch is hij op zijn rug gevallen. Niemand begrijpt dit. Uiteindelijk is ons huis gewijd en hebben we als raad gekregen om witte kaarsen te branden en te zeggen dat wie er zich ook bevind zich naar het licht moet begeven. Tot nu is alles rustig sedert een paar jaar, maar dit heeft maanden geduurd, zowel s’nachts als overdag, zowel als wij vrij waren of aan het werken thuis.

 9. Ineke says:

  Hallo ik heb al jarenlang entiteiten in m’n huis en m’n huis is al meerdere keren gereinigd..maar enkele entiteiten weigeren weg te gaan . Ik vind dat niet erg omdat ik al blij ben dat t nu stuk rustiger is. Eerst zaten ze elkaar in de weg heb ik t idee omdat ze allemaal aandacht wilden. En ook heel veel verschillende sferen in huis waar ik helemaal gek van werd en heel erg hoofdpijn en raakte ik ineen depressie…Een entiteit is van m’n overleden vriend en dat vind ik juist fijne gedachte ..hij komt iedere nacht vlak naast me en voel een koude bries over m’n mond gaan..ik ga d’r van uit ..en t voelt alsof hij me kust. En heb dan duidelijk een soort nevel naast me En dan verdwijnt ie weer … elke nacht zelfde tijd ..

 10. Hannelore says:

  Hallo
  Bij mij in huis gebeuren dingen die niet te verklaren zijn.
  In 2001 heb ik mijn woning betrokken een rijtjeswoning.
  Al vanaf het begin heb ik hier het gevoel ik ben niet alleen.
  Vooral op mijn zolder heb ik het gevoel van ik ben niet alleen.
  Daar begon het ook met speelgoed van mijn jongste zoontje wat spontaan midden in de nacht afging.tot 3 x toe.
  Een speelgoed beer die naar ons toe gegooid werd op de trap terwijl ik met mijn zoontje naar boven liep.
  Een doos lege doos die een geluid gaf alsof er iemand met nagels erover heen ging.
  Bonzen op de ramen terwijl er niemand was.
  Mijn zoontje die weggeduwd werd uit mijn slaapkamer terwijl ik de bed aan het verschonen was.
  Een zwarte schaduw uit de slaapkamer van mijn zoontje smorgens.
  Een bollamp die spontaan naar beneden valt in de badkamer.
  De koud en daarna de warmwater kraan die zomaar dicht gedraaid worden terwijl ik mijn haar aan het wassen was zodat ik eerst gloeiend heet water op mijn hoofd kreeg en daarna ijskoud water.
  Tandpastatube die in de wasbak valt terwijl mijn vriend zich aan het afdrogen was.
  Voetstappen in mijn slaapkamer terwijl ik er alleen lig te slapen.
  Deur die later openstaat terwijl het dicht zat.
  Het gevoel hebben dat er savonds iemand achter je aanloopt op de trap als je naar bed gaat.
  Mijn 3 katten die alle drie naar boven staan te kijken bij de trap terwijl er niemand boven is.
  Elke nacht om dezelfde tijd om en bij 3 uur wakker worden half zittend. Etc. etc.
  Ik voel me zeer onbehagelijk ik in de badkamer, zolder en bovenverdieping.
  Ik heb hier geen verklaring voor al deze gebeurtenissen.
  Maar soms is het behoorlijk angstig.

  1. Scarlet says:

   Duidelijker kun je het helaas niet hebben lieve Hannelore. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit behoorlijk beangstigend kan zijn.

Reageren

Je mailadres wordt niet getoond