Zet je masker af

Posted on
zet je masker af

zet je masker afZet je masker af. De energie op aarde en van de kosmos dwingen je langzaam maar zeker je masker af te gaan zetten. Daarom voel je je zo onrustig en ongemakkelijk. Daarom ervaar je die druk.
Die druk komt vanuit jezelf en van boven. Langzaam maar zeker gaan onze maskers vallen en worden we geconfronteerd met onszelf en elkaar. Dan moeten we vanuit liefde leren kijken, liefde willen delen en in onze kracht gaan staan.
Dit kan behoorlijk pijnlijk zijn, soms zwaarder dan gedacht, maar uiteindelijk is dit zeer bevrijdend voor jou en voor de ander.
Even zullen wij de strijd met elkaar aangaan, dat doen we nu al en dat zullen we ook blijven doen. De frustratie, spanningen en gekwetstheden moeten eruit. Te heftig opkomen voor jezelf als gevolg.
Daarom ben je ook geprikkeld en lijkt het af en toe te veel. Dat is oké.

Zet je masker af

Zet je masker af. Het is tijd. Het is tijd om jezelf te laten zien. Het is tijd om te laten zien wie je bent en wat jij voor licht hier brengt.
Het is tijd om de pijn niet langer te verstoppen, maar die juist te gaan verwerken. Dan hoef je geen glimlach meer te dragen, maar glimlach je echt.

Zoek het centrum van jezelf op. Het centrum van je ziel en verbind die met je gezicht en met je gedrag. Dat is een bescherming tegen de vallende maskers. Dat is een bescherming voor jou en voor mij.
Het is niet makkelijk en het is pijnlijk, maar jij mag jezelf zijn.

Zeg niet meer dat het goed gaat, terwijl het niet zo is.
Laat niet meer die dingen toe die niet goed voelen.
Zet je masker af en wees eerlijk.
Laat jezelf zien in al je glorie. Dan komt het helemaal goed en is deze periode zo voorbij.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.