Hoe kun je je thuis in je eigen huis voelen?

Posted on
thuis in je eigen huis voelen

thuis in je eigen huis voelenHoe kun je je thuis in je eigen huis voelen? Een thuis hebben, is zo belangrijk voor je eigen welzijn. Je thuis is je basis en die heb je nodig voor je eigen verdere ontwikkeling en gewoon om te doen wat je wilt doen en om die minder leuke dagen door te komen.

Toch blijkt het soms heel lastig te zijn om je thuis te voelen op een specifieke plek, laat staan op meerdere plekken of zelfs overal. Maar hoe kan dat dan toch? En hoe zorg je ervoor dat je jezelf wel thuis voelt?

Je thuis in je eigen huis voelen

Laten we beginnen met je thuis voelen in je eigen huis. Hoe kan het dat je jezelf in sommige huizen gewoon helemaal niet thuis kunt voelen? Dat ligt vaak aan de energie.

Iedere plek, ieder object en ook ieder huis heeft een eigen energie en zowel de energie van het huis als de energie van de plaats waar je in woont, moet wel aansluiten met je eigen energie. Dit wordt toch vaak over het hoofd gezien, met een minder fijn gevoel tot gevolg.
Het vervelende is dat je niet zomaar even kunt voorspellen waar jij je lekker gaat voelen, dat moet je gewoon gaan voelen. Persoonlijk heb ik niks met de regio Rotterdam waar ik zelf woon, ik voel me heel erg thuis in Gelderland, op de Veluwe en dus ook in de meeste plaatsjes daar. Zeker Hoenderloo sluit bij mij heel erg aan.
Maar hier in de buurt voel ik me wel (heel) lekker in Capelle aan den IJssel en Zoetermeer. Daarom werk ik ook bewust in die eerste plaats.

Ben je dus op zoek naar een nieuwe woonplek of werkplek? Ga er dan eerst even rondlopen en voel in welke plaatsen en zelfs wijken jij je echt lekker voelt. Welke energie sluit bij jou aan?
Daar mag jij een huis uit gaan kiezen die jou ook echt een goed gevoel geeft. Dan voel je jezelf echt wel thuis in je eigen huis.

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.