2 dingen die je helpen bij je persoonlijke groei

Posted on
hulp bij je persoonlijke groei

hulp bij je persoonlijke groeiAls je in een fase van persoonlijke groei zit of je zit juist in een spiritueel transformatieproces dan ervaar je vaak die drempels die te nemen hebt. Het lijkt wel alsof je op het punt staat om grote positieve ervaringen te ervaren, maar op de een of andere manier gebeurt het net niet.

Het lukt je ook niet zomaar om die stap zelf te zetten. Je voelt gewoon dat als je het probeert te pushen, je jezelf forceert en je eigenlijk nog die drempel in je persoonlijke groei niet over komt.
Gelukkig zijn er twee dingen die je helpen om die drempel kleiner te maken en het proces om die drempel te nemen versnellen. Eigenlijk draait dat namelijk maar om een ding: ruimte voor je persoonlijke groei creëren.

Zorg voor stilte

Pure stilte. Geen onnatuurlijke geluiden, stilte die je echt hoort. Dat geeft zoveel ruimte voor je persoonlijke groei.
Het zorgt ervoor dat er ineens ruimte is voor je gedachtes en gevoelens. Je kunt ze ineens horen, omdat je hersenen niet bezig hoeven te zijn met het verwerken en analyseren van alle geluiden om je heen. Je kunt ineens naar jezelf luisteren.
Dit maakt het ook ineens veel makkelijker om die ene drempel te begrijpen en te plaatsen, zodat je weet waar je naartoe moet bewegen.

Persoonlijke groei in het donker

Donker, het gebrek aan licht. Dat werpt je pas echt terug op jezelf en op je instincten en juist vanuit die basis kun je zo goed doorgroeien.
Het is niet voor niets dat we in het donker zo snel bang zijn. Het is niet alleen de angst dat we niks meer kunnen zien. Alles wat er in ons leeft krijgt ineens de ruimte om te projecteren.
Dit geeft je zoveel inzicht en kracht als je dit met jezelf aangaat. Makkelijk is het misschien niet altijd, maar wel enorm waardevol.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.