Vervelende entiteiten die zich voordoen als gids

Posted on
entiteiten die zich voordoen als gids

Entiteiten die zich voordoen als gids. Het komt gelukkig niet heel veel voor, maar soms kan het gebeuren dat je last hebt van een entiteit die zich voordoet als gids. Gelukkig kun je het verschil tussen een gids en een entiteit heel goed van elkaar onderscheiden als je weet waar je op moet letten.

Hoe herken je vervelende entiteiten die zich voordoen als gids?

Het belangrijkste wat je moet onthouden is dat gidsen heel liefdevol zijn en je nooit zullen domineren of tot iets zullen verplichten.

Gidsen hebben geen eigenbelang. Ze hebben niks van je nodig. Ze hebben alleen maar liefde voor je. Gidsen zijn dus ook totaal niet autoritair en je moet ook zeker niks van ze.

Ze zullen je alleen adviezen geven en ondersteunen als je erom vraagt. Ze zullen nooit boos op je worden of het je kwalijk nemen als je hun adviezen niet opvolgt.

Gidsen respecteren namelijk wie we zijn, onze ziel en ook ons leven. Ze snappen dat we hier zijn om te ervaren en dat we niet alles perfect hoeven te doen.

Gidsen geven rust, respect en liefde. Niks anders dan dat.

Vervelende entiteiten vragen veel van je

Vervelende entiteiten daarin tegen zullen aandacht vragen, bevestiging vragen of je juist tot dingen verplichten. Ze maken je bang.
Als jij niet doet wat de entiteit zegt, dan gaan er vervelende dingen gebeuren of ze worden simpel weg boos op je.
Ze nemen het je kwalijk als je niet luistert of toch iets anders doet.

Ze vragen ook letterlijk energie van je. Je krijgt het gevoel dat jij ergens voor hun moet zorgen.

Deze entiteiten geven je vaak ook het gevoel dat ze beter zijn dan jou en het beter weten. Je moet ze zonder twijfel vertrouwen.

Dat klopt natuurlijk niet

Als je dit zo leest, hoop ik dat je snapt dat dit natuurlijk totaal niet klopt. Een lichtwezen dat er is om jou te begeleiden, zal jou nooit slecht behandelen of een rot gevoel geven.

Vertrouw daarop, dan kun je je nooit laten misleiden.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.