Volg je gevoel

Posted on
volg je gevoel

volg je gevoelHoe vaak volg jij je gevoel? En hoe vaak heb jij niet achteraf gedacht: ‘dit voelde ik al aankomen’? 

Je hebt een heel mooi cadeau gekregen toen je geboren werd: je intuïtie. Met je intuïtie kun je haarfijn aanvoelen of iemand wel of niet te vertrouwen is en hoe het met een bepaalde situatie in je leven af gaat lopen.

Alleen vertrouw je vaak niet op dit gevoel. Je bent bang dat je het verzint, dat je je laat leiden door je emoties. Je stopt je intuïtie weg en gaat braaf door met die situatie of die mensen. En uiteindelijk, of het nu jaren duurt of slechts dagen, komt het naar buiten: je gevoel had gelijk en nu zit je met de gevolgen daarvan.
Gelukkig vallen die gevolgen in de meeste gevallen wel mee, maar niet altijd. Soms kom je door het niet luisteren naar je intuïtie in geldproblemen of blijf je in een relatie die heel slecht voor je is en waardoor je uiteindelijk je kracht kwijt bent.
Dat verdien jij niet.

Hoe volg je je gevoel?

Daarom daag ik je uit. Neem nu, op dit moment het besluit dat je minsten 1 keer per week de tijd neemt en naar je onderbuik gevoel luistert. Dat je ernaar handelt. Al neem je maar een klein stapje. 

Twijfel niet langer, want stiekem weet je wel wat je emoties en gedachtes zijn en wat je intuïtie is.
Je intuïtie is namelijk vaak niet logisch met de uiterlijke schijn van die persoon of situatie. Je intuïtie komt niet overeen met wat je denkt of waar je je mee bezig houdt. Je intuïtie knaagt en houd en komt telkens terug op onverwachte momenten.
Aan die dingen herken jij je intuïtie. 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.