Wat vind je van je partner?

Posted on
mening over je partner

mening over je partner“Ik hou van je” zeggen we gelukkig meestal wel tegen elkaar, maar alle andere complimentjes laten we vaak toch achterwegen. 

Weet jouw partner werkelijk wat je van hem/haar vind? Weet hij/zijn welke eigenschappen jij juist super fijn en aantrekkelijk vind? En welke niet?

Het is zo fijn om juist van je partner te weten wat hij of zij van je vind. Het is zo fijn om te weten dat je partner trots op je is en waar deze trots op is.
Daarnaast is het super belangrijk om te weten wat je partner niet fijn aan je vindt, welke gedrag niet gewaardeerd wordt en welke uitspraken misschien zelfs pijn doen.
Als je dit niet goed naar elkaar communiceert, is het onvermijdelijk dat je langzaam een muurtje optrekt en je onbegrepen voelt.

Hoe laat je je partner weten wat je van hem/haar vindt?

Je kunt het natuurlijk gewoon vertellen, het is altijd fijn om het te horen. Zeker complimentjes mag je gewoon strooien en ter plekke uitspreken.

Maar misschien vind je het wel lastig om de andere dingen echt uit te spreken, gelukkig kun je het dan nog altijd opschrijven.
Nee, je mag het niet mailen, maar je mag het wel typen als je handschrift heel slecht is. En verras je partner vervolgens met jouw geschreven brief.
Geef deze bijvoorbeeld ‘s avonds bij het kopje koffie of zondagochtend bij een ontbijtje op bed. Maak er iets leuks van, iets bijzonders, zodat alle gevoelens weer opvlammen en die brief zo ontzettend veel waard wordt.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.