Waarom je elke maand een Feelgood Dag moet hebben

Posted on
feelgood dag

feelgood dagWanneer was de laatste keer dat je echt een super fijne dag had? Zo’n dag dat je je echt goed voelde, een echte Feelgood Dag?

Precies, waarschijnlijk is dat of heel lang geleden of toevallig net een week geleden, maar als ik vraag hoe vaak je zo’n dag hebt, is de kans groot dat je zegt: “niet heel vaak”. En dat is niet vaak genoeg.

Echt genieten, daar moet je rust voor hebben en om rust te hebben, moet je tijd vrij maken. Maak dus tijd vrij om een lekkere Feelgood dag te beleven. Het liefst één keer maand.
Dan heb je in ieder geval een keer per maand een moment dat je heerlijk geniet, dingen van je bucketlist af kunt strepen en echt tot jezelf komt. Dan heb je het gevoel dat je echt leeft.

Wat doe je op een Feelgood dag?

Op een Feelgood dag doe jij precies de dingen die jij wilt doen, die je een goed gevoel geven.

Het kan zijn dat je lekker gaat zwemmen of dat je uit eten gaat. Het kan zijn dat je naar de bioscoop gaat, maar het kan ook heel goed zijn dat je bij vrienden of familieleden op visite gaat, omdat je ze anders niet vaak ziet.
Wat natuurlijk ook heel goed kan, is dat je tijdens jouw Feelgood dag lekker op de bank kruipt met een dekentje en een kopje thee en vervolgens een filmmarathon kijkt.

Doe die dingen die jou een goed gevoel geven en dat kan elke Feelgood dag anders zijn. Soms wil je op avontuur en nieuwe dingen doen en soms wil je lekker in je comfortzone ontspannen. Alles mag en alles kan, want het draait om jou.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.