De volle maan van februari 2024: de puntjes op de i zetten

Posted on
volle maan februari 2024 overzicht

De volle maan van februari 2024 (24 februari) wordt ook wel de sneeuwmaan genoemd. De energie van deze volle maan nodigt je uit om de puntjes op de i te zetten.

Het gaat hierbij in de eerste instantie vooral om praktische zaken op orde stellen.
Niet omdat het niet waardevol of belangrijk is om aandacht te besteden aan je gevoelens, maar omdat praktische zaken er juist voor kunnen zorgen dat je (onbewust) aan het piekeren bent.
En dat onbewuste piekeren en malen zorgt er weer voor dat er minder ruimte is voor rust en voor je intuïtie.

De volle maan van februari 2024 en je veilig voelen

Daarnaast kan het ergens weten dat je niet alles weet of helder hebt ook juist allerlei angsten en gevoelens van onveiligheid triggeren.
Het idee dat je mogelijk iets over het hoofd ziet wat voor problemen kan zorgen is daar vaak de aanleiding van. Dat triggert het gevoel dat er zomaar iets fout zou kunnen gaan.
Alles weer even nagaan en orde scheppen in alles, helpt je dus ook juist je nog veiliger te voelen in je eigen leven.

De energie van de volle maan van februari 2024 lijkt dus heel praktisch en op het hoofd gericht, maar ondertussen werkt het dus heel sterk door op al je gevoelens en emoties.

De lente

Er is nog een andere reden waarom dit opruimen zo fijn en waardevol is: de lente komt er weer aan. Ook energetisch gezien.
Dit betekent dat er langzaam maar zeker weer nieuwe energie gaat stromen.
Je creatieve energie gaat de komende maanden ook weer wakker worden.
Dit heeft de ruimte nodig om tot zijn recht te komen. Die ruimte creëer je nu juist door alvast orde en overzicht te creëren.

De volle maan meditatie

Op mijn Youtubekanaal plaats ik op 22 februari weer een volle maan meditatie die helemaal past bij deze volle maan energie.

Hulpmiddelen

Als je van edelstenen houdt, dan is tijgeroog een hele fijne edelsteen (naast maansteen).
Tijgeroog voedt namelijk je daadkracht en je zelfvertrouwen. Het helpt je te gaan doen. Hij helpt je dus daadwerkelijk alles erbij te pakken en te gaan sorteren.

 

*De werking van edelstenen is niet wetenschappelijk bewezen. Doe jezelf niet tekort en ga met klachten en vragen altijd eerst naar een arts of medisch professional.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  • Delen

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.