De volle maan van maart 2018: orde en kritiek

Posted on
volle maan maart 2018

De volle maan van maart laat zich op 2 maart weer zien. Deze maan staat in het teken van orde. Zij helpt je om je gedachtes en ook je emoties te ordenen en te plaatsen. Dit geeft rust en een opgeruimd gevoel.
Wanneer jij resoneert met de energie van deze maan, merk je dat je gevoelens rustiger zijn. puzzelstukjes vallen ineens op zijn plek en je kunt rustig ademen. Je gedachtes zijn ineens rechtlijniger en niet meer zo’n brei. Ze kloppen veel meer met wat je voelt en dit geeft je een kans om jezelf te leren kennen. Wat zijn jouw patronen? Wat is jouw ritme? Nu kun je het veel duidelijker zien.

Je kunt hier natuurlijk ook in doorslaan. Dan zul je merken dat je rond de volle maan heel erg perfectionistisch bent. Het liefst wil je alles schoon en opgeruimd en het is dan ook erg frustrerend als mensen je hierin tegen werken of als je geen tijd hebt om alles op te pakken.

De volle maan van maart 2018: kritisch naar jezelf

Als je hier last van hebt, zul je ook merken dat je kritischer wordt op jezelf. Je vindt jezelf dan snel vervelend, je loopt jezelf in de weg en je emoties zitten je ook nog een dwars. Het lijkt wel alsof het allemaal even te veel is en daar bovenop staan je gedachtes ook nooit stil. Je hele systeem draait overuren.

Wanneer je dit ervaart is de kans groot dat je onverwerkte emoties hebt waar je voor aan het vluchten bent. Eigenlijk wil je een deel van je gevoelens niet onder ogen komen. En precies dit deel wordt door de energie van de volle maan omhoog gehaald. Dat zorgt voor jouw innerlijke frustratie en je innerlijk gevecht.
Het beste is dan ook om alles lekker van je af te schrijven en veel de natuur in te duiken. Je hebt het nodig. Gun jezelf die ontlading.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.