Waar ben jij trots op?

Posted on
trots zijn

trots zijnTrots zijn. Voor veel Nederlanders lijkt trots zijn iets dat fout is: ‘je mag niet trots zijn, want dan ben je arrogant’ of ‘het is toch normaal dat iets lukt, dus gewoon doorgaan’ . Hartstikke leuk deze overtuigingen, maar waar ben jij nou toch stiekem trots op?

Het maakt niet uit hoe lang je er over gedaan hebt, het maakt niet uit hoe veel moeite het heeft gekost. Ik weet namelijk zeker dat jij heel veel dingen hebt bereikt waar je best trots op mag zijn.

Je hoeft de dingen waar je trots op bent niet af te meten aan grootte of aan je tijdsbesteding. Het gaat erom hoeveel dat ene ding, die ene mijlpaal voor jou waard is. Dit staat totaal los van de buitenwereld.

Waar ben jij trots op?

Wat heb jij bereikt dat echt iets waard is of was voor jou? Maak het niet kleiner dan het is en je hoeft het ook niet groter te maken.

Schrijf voor jezelf minstens tien dingen op waar je gewoon trots op mag zijn en natuurlijk waarom jou dit trots mag maken.
Het mag jaren geleden zijn of iets kleins van vandaag.
Ik ben bijvoorbeeld trots op deze blog die ik geschreven heb, omdat ik het een belangrijk onderwerp vind.

Schrijf die tien dingen voor jezelf op en durf erbij stil te staan. Het mag en is alleen maar goed voor jezelf.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.