Waardevolle boeken over spirituele gidsen

Posted on
boeken over spirituele gidsen.

Naar aanleiding van mijn artikel over boeken over hooggevoeligheid, kreeg ik de vraag of ik ook een keer een top 3 wilde maken over boeken over spirituele gidsen. Dat vond ik nou echt een goed idee en ben gelijk aan de slag gegaan.

Dit is dan ook mijn persoonlijke top 3 van boeken over spirituele gidsen. Ik wil echter ook gelijk even een kanttekening maken. Voor iedereen is zijn/haar gids anders en dat mag je juist omarmen. Laat deze boeken je dan ook juist inspireren, maar niet leiden. Een gids is ook niet leidend of dwingend, maar begeleidend. Dat is precies hoe je deze boeken het beste kunt gebruiken.

3 Waardevolle boeken over spirituele gidsen

Vederlicht – Ellen scheffer

Dit is gewoon een lekker boek om te lezen. Er komt heel duidelijk naar voren wat een gids voor je kan betekenen in dit leven en dit is puur en onbevangen geschreven vanuit haar ervaring. Natuurlijk wordt er in dit boek ook behandeld hoe je met je eigen gids in contact kunt komen en er komen lekker veel levensvragen en spirituele vragen aan bod.

Klik hier om vederlicht op bol.com te bekijken

Omgaan met gidsen – Jan Kleyn

Dit is een praktisch boek wat je meeneemt in de wereld van de gidsen en in de spirituele wereld. Het is een fijn boek wat prettig weg leest. Je leert over wat gidsen zijn en wat ze voor je kunnen betekenen.

Het is ook goed dat de auteur waarschuwt voor negatieve entiteiten die zich voor willen doen als gidsen, maar daardoor krijgt dit boek wel gelijk een zware lading en worden sommige mensen bang voor het contact met hun gids. Dat is in mijn ogen niet de bedoeling, zeker niet omdat het haast niet voorkomt dat iets negatiefs zich als gids voordoet.

Het belangrijkste is gewoon dat je beseft dat een gids nooit dwingend of opdringerig is en geen opdrachten geeft. Hij is alleen maar adviserend en begeleidend.

Klik hier om omgaan met gidsen op bol.com te bekijken

Het sprookje van de dood – Marie-Claire van der Bruggen

Dit is mijn favoriete boek. Hij gaat niet direct over gidsen, maar eerder over thuis: de plek waar we vandaan komen en weer naar onze dood naartoe gaan. Echter speelt de gids wel een hele belangrijke rol in dit boek. Daardoor vind ik juist veel duidelijker worden wat een gids doet en kan doen in je leven.

Klik hier om het sprookje van de dood te bekijken op bol.com

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.