Wat geeft jou een goed gevoel?

Posted on
Wat geeft jou een goed gevoel?

Wat geeft jou een goed gevoel?Wat geeft jou een goed gevoel? Dit is niet een artikel waarin ik je ga vertellen hoe je een goed gevoel kunt krijgen. Nee, ik wil juist dat jij op zoek gaat naar wat jou een goed gevoel geeft.

Hoe weet je wat jou een goed gevoel geeft?

Er zijn heel veel dingen die je een goed gevoel kunnen geven, maar om er achter te komen wat het is, is het fijn om te beginnen met de kleine dingen.
Zo word ik zelf helemaal happy van het nummer Best Day Of My Life van  American Authors. Misschien heb jij ook wel een of twee nummers die jou echt gelukkig maken.

Een belangrijke vraag hierin is ook: wat maakte jou als kind gelukkig? Wat gaf jou toen een goed gevoel? Voor mij zijn dat bijvoorbeeld karpers. Haha ja ik weet het, lekker apart een goed gevoel krijgen van karpers. Maar dat is zo lekker aan kind zijn. Gewoon overal happy van kunnen worden en ook nu word ik nog steeds happy van karpers.

Je krijgt waarschijnlijk ook een heel goed gevoel als je emoties los kunt laten. Dat kun je het beste doen door zelf in beweging te komen. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen. Of breng jezelf geestelijk in beweging door denkspelletjes te spelen, te lezen of te schrijven.

Misschien is er wel een film die jou een fijn gevoel geeft. Als je die kijkt dan kom je tot rust en tot jezelf. Misschien heb jij dat meer met een boek. Onderzoek het en schrijf het op.

Jezelf een goed gevoel geven als je je niet goed voelt

Maar ja, waarom moet je dit weten? Nou natuurlijk om in te zetten als je jezelf niet zo goed voelt. Schrijf al deze dingen op op kleine blaadjes en stop ze in een potje of bakje. Berg die op in een kast en pak hem eruit als je een oppepper nodig hebt.
Dan heb je vaak ook geen zin om iets te verzinnen of te gaan doen, maar je kunt jezelf er wel toe aanzetten als je een papiertje uit het potje trekt. Het is misschien even struggelen om te gaan doen wat er staat, maar als je het doet, krijg je snel al een fijner gevoel.

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.