Met hsp naar The Flying Dutch

Posted on
met hsp naar The Flying Dutch

met hsp naar The Flying DutchMet hsp naar the Flying Dutch. Tja, en toen was het heerlijke feest wat The Flying Dutch heet weer voorbij. Het was een hele fijne ervaring om samen met Joris naar dit feest toe te gaan, maar ik besef ook heel goed dat dit met hsp vrij lastig kan zijn. Niet alleen de energie van een grote groep mensen, maar ook de muziek zelf kan veel met je doen. Gelukkig heb ik er zelf helemaal geen last van gehad. Dat komt omdat ik de afgelopen jaren heel goed onderzocht heb hoe ik van hsp een kracht kan maken en dat is me gelukt.

Hoe ga je als hsp naar festivals en feesten zonder moe te worden?

Hoe doe je het dan? Met hsp naar the Flying Duch gaan zonder moe te worden? Ik had je graag een ritueel gegevens wat je had kunnen uitvoeren voor je naar een concert zou gaan, maar zo werkt het dan helaas weer niet. Het hele omgaan met hsp begint namelijk met jezelf kennen. Dit leg ik ook uit in mijn cursus over hsp.
Voor je helemaal vrij naar zo’n feest kan gaan met zoveel prikkels, is het belangrijk dat je precies weet waar jij gevoelig voor ben. Voor welke emotie/energie van anderen precies? Of zijn er andere dingen waarvan jij overprikkeld raakt?

Zo zijn het voor mij de flikkerende lichten die mij van slag kunnen krijgen. Ik word er onrustig van en ben altijd weer bang dat ik een epileptische aanval krijg, al ben ik al meer dan 10 jaar epilepsie en medicijn vrij.
Ik weet dit en ik weet dat die lichten er zullen zijn, dus hoe bescherm ik mezelf hiervoor?
Ik zorg ervoor dat ik die ochtend van het concert contact maak met mijn eigen kalmte en kracht, met precies die eigenschappen die mij kunnen beschermen. En daarnaast neem ik ook een houvast mee. In mijn geval is dat een zonnebril die die flikkering een stuk vermindert.

Als jij meer last heb van bepaalde energieën zou je kunnen kijken of je een edelsteen mee zou kunnen nemen als houvast of misschien wel iets anders.
Natuurlijk is het nog beter als je in zijn geheel je angst/gevoeligheid voor die energie zou verwerken, zodat het helemaal niet meer heftig binnenkomt.
Als ik aan mijn angst zou werken, zal ik die onrust waarschijnlijk helemaal niet meer voelen.
Je moet daar alleen wel aan toe zijn en ermee aan de slag gaan. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.