2 spelletjes om spirituele gaven ontwikkelen

Posted on
spirituele gaven

spirituele gavenWil jij ook jouw spirituele gaven ontwikkelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met deze 2 simpele spelletjes kun je op een rustige manier spelen met je spirituele gaven en ze daardoor ook gaan ontwikkelen. Het is lekker makkelijk, maar toch ook heel effectief.

Spelletjes om spirituele gaven te ontwikkelen: Wat voelt deze persoon?

Dit is een heel leuk spelletje wat je gewoon met jezelf kunt spelen op elk moment dat er maar andere mensen om je heen zijn. Niemand heeft het door dat jij dit doet en toch kun je jouw gaven erdoor versterken.

Het is ook echt een heel makkelijk spelletje: zoek je ‘slachtoffer’ uit en stel jezelf alleen maar de vraag: “wat voelt deze persoon?” Meer niet. Laat vervolgens maar in je opkomen wat er in je op komt. Je eerste reactie is vaak de juiste, dus laat jezelf niet in de verleiding komen om te twijfelen.

Door dit spelletje te spelen kun je jezelf veel bewuster maken van wat andere voelen en dat jij dat dus doorkrijgt. Dat deed je onbewust al, maar nu weet je het bewust. Je kunt vervolgens ook andere vragen gaan stellen aan jezelf om te kijken wat voor informatie jij allemaal boven water weet te krijgen.

Je kunt door dit spelletje ook uitvinden hoe jij informatie binnen krijgt. Weet jij het antwoord bijvoorbeeld gewoon, dan ben je helderwetend. Voel je het juist, dan ben je heldervoelend. Op die manier kun je alle gaven in jezelf nagaan en je daardoor nog beter bekent maken met je eigen spirituele gaven.

Raad wat er gaat gebeuren

Je kunt op bijna dezelfde manier gaan uitproberen of jij kunt ‘raden’ wat er gaat gebeuren. Hierbij zet je natuurlijk ook je gaven oftewel je onderbuik gevoel in.
Dit is bijvoorbeeld leuk als je aan het autorijden bent. Gaat die ene rode auto de afslag pakken of gaat die toch die vrachtwagen inhalen of rijdt hij gewoon op zijn dooie akkertje zo verder? Wat zegt jouw onderbuik gevoel?

Natuurlijk zul je het niet elke keer goed hebben en dat is juist mooi! Daardoor leer je namelijk steeds meer het onderscheid te maken tussen je spirituele gaven en je ‘gewone’ gevoel. Dit verschil is namelijk heel subtiel en hierdoor ga je hem steeds meer herkennen. Dat is precies wat je moet willen, toch?

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.