Wil je een gevoel loslaten? Begin dan met uiten!

Posted on
een gevoel loslaten

een gevoel loslatenWil je ook iets loslaten? Het verleden of een gevoel? Dan is het belangrijk dat je eerst gaat uiten wat je werkelijk dwarszit. Je blijft namelijk aan iets denken en over iets malen als er nog een grote lading aan gevoel zit. Voor je dit echt los kunt laten, zul je er eerst uiting aan moeten geven. Pas dan kun je een gevoel loslaten.

Hoe kun je een gevoel loslaten door er uiting aan te geven?

Het allerbest zou zijn als je dit gevoel zou kunnen uitspreken naar de persoon of personen die hiermee te maken hebben, maar natuurlijk kan dit niet altijd. Dan zul je een andere oplossing moeten vinden.

Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een brief te schrijven aan deze persoon en daar echt alles neer te zetten van wat je voelt en wat je dwars zit. Houd jezelf dan ook echt niet tegen, maar gooi alles eruit. Hiermee ontlaad je al een heel groot deel van het gevoel dat je los wilt laten.
Vervolgens kun je doen met de brief wat goed voelt. Je kunt hem eventueel nog opsturen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt hem ook gewoon weggooien of zelfs verbranden.

Een andere mogelijkheid is het uit te tekenen. Gebruik de kleuren die overeenkomen met je gevoel en begin maar te tekenen. Misschien teken je een gevoel, maar misschien kras je alleen maar. Oordeel hier niet over, maar doe juist alleen wat je gevoel je ingeeft. Als je dit in volledige overgaven doet, zul je merken dat het enorm oplucht.

Je zult ook merken dat het loslaten een stuk makkelijker gaat nu de emotionele lading weg is of heel veel minder is. Je kunt de knop dan makkelijker omzetten en zo jezelf steeds meer bevrijden.
Merk je toch dat het nog lastig is? Dan is de kans groot dat je toch nog een ander stukje zult moeten uiten, ga daar maar naar op zoek. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.