White noise om beter te slapen

Posted on
white noise

White noise zijn bepaalde trillingen/tonen die toegevoegd zijn aan nummers of volledig op zichzelf staan. het heeft een zeer rustgevende werking en als je er langer naar luistert kan het je helpen om in een soort slaapachtige trance te komen.
Dit is dus ideaal voor mensen met slaap problemen die beter willen kunnen slapen. Vooral als je moeite hebt met in slaap te komen of snel weer wakker wordt kan het je helpen als je hier naar luistert als je wilt gaan slapen en aan laat staan terwijl je slaapt.

Aangezien white noise op zichzelf meer klinkt als ruis heb ik hieronder twee nummers voor je geselecteerd die dit bevatten en een opname van pure white noise. Zo kun je kiezen/uitproberen wat op jou de beste invloed heeft.
Misschien is het ook leuk om een keer met een van deze nummers te mediteren, zodat je extra diep in je meditatie geraakt.

Pure white noise

Rustgevende golven

Regen in het bos

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.