Wat is mijn taak in deze wereld? [Vrijdag Vragendag]

Posted on
Wat is mijn taak in deze wereld

Wat is mijn taak in deze wereldLieve Scarlet, wat is mijn taak in deze wereld?

Spiritueel ontwaken is mooi,maar weten wat jouw taak is in deze en hoe je die gaat uitvoeren is nog mooier. ik vind het nog lastig om tot een besluit te komen…

Wat is mijn taak in deze wereld? Scarlet’s Antwoord

Goede morgen lieve Mariska,

Spiritueel ontwaken is zeker heel erg mooi en soms ook heel erg intensief en de vraag die jij stelt hoort daar ook helemaal bij. Wat is mijn taak in deze wereld? Ik snap helemaal dat je dat graag wilt weten en dat iedereen dat wil weten, alleen het antwoord ligt in mijn ogen vaak net even ergens anders.

Jij bent hier namelijk omdat jij jij bent. Jij bent hier vanwege jouw talenten, eigenschappen en energie. Het is dus niet zo dat jij een taak te vervullen hebt die daar niks mee van doen heeft. Jij bent er juist om alles in te zetten wat jij in je hebt. Jij bent hier om te zijn.
Jouw taak in deze wereld is dus ook iets wat volledig bij je past en wat je vult met een ontembare passie.
Het is iets waar jij niet mee kunt stoppen, omdat het te goed voelt.
Je krijgt dus ook een vraag van mij terug: wat zou je het allerliefste willen doen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar blijf je aan denken?
Dat is jouw taak hierop aarde.

Het enige wat hierbij heel belangrijk is, en dat voel ik bij jou heel sterk, is dat je je blokkerende overtuigingen over wat wel en niet mogelijk is nu eerst aan de kant moet zetten.
Het is niet altijd makkelijk om je levenstaak te vervullen, maar onmogelijk is het zeer zeker niet. Laat je dus niet tegenhouden door die opgelegde onzekerheden en meningen.
Alles is mogelijk op deze aarde.

Je hoeft het ook niet in een keer te bereiken, want elke stap die je naar jouw passie toe zet is al een vervulling van je levenstaak.
Kijk dus elke dag wat de kleinste stap is die je kunt nemen om contact te maken met die passie. 🙂

Natuurlijk wil ik je ook wel even persoonlijk wat inzichten geven in jezelf en je taak hierop aarde. Jij mag namelijk iets doen waarin je orde schept. Orde in informatie, voor andere mensen en in de wereld.
Het heeft te maken met zorgzaam zijn, maar juist ook met dingen helder krijgen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.