Klopt het wat ik voel en hoor? [Vrijdag Vragendag]

Posted on
klopt het wat ik voel en hoor

klopt het wat ik voel en hoorLieve Scarlet, klopt het wat ik voel en hoor?

Ik heb het gevoel dat ik heel veel met mijn gids praat en met mijn overleden moeder. Mijn gids komt uit een vorig leven wat hij mij liet zien. Bij ieder contact komen mij de tranen zo veel liefde voel ik. En toch….ik ben vaak bang dat ik mij alles verbeeld, dat het gewoon wensdenken is. Kun je mij hierin helpen?

Leuk dat ik nu al een vraag mag stellen, heb mij vandaag pas bij je aangemeld. x

Klopt het wat ik voel en hoor? Scarlet’s Antwoord

Dank je wel voor je prachtige vraag! Vragen stellen mocht je altijd al, maar toen had je me nog niet gevonden. 🙂

Ik kan jouw gevoel volledig bevestigen. Als ik alleen al op jou invoel voel ik heel sterk de energie van je super lieve gids en liefdevolle moeder bij je. Ze staan gewoon direct naast je, dat kun je gewoon niet verzinnen.
De ‘beste’ check die ik je hierbij als hulpmiddel kan geven is heel goed luisteren en voelen hoe je de dingen van hun binnenkrijgt. Je zult namelijk merken dat hun stem toch anders klinkt dan jouw innerlijke stem en ook dat je het gevoel wat je erbij krijgt op een andere plek in je lichaam voelt dan je normaal je emoties voelt.

Je bent ook al behoorlijk ver in je spirituele ontwikkeling, Ik voel alleen dat stukje loslaten van onzekerheid, waar deze vraag natuurlijk ook deels uit voortkomt.
Als je daar stukje bij beetje aan blijft werken en steeds meer gaat vertrouwen op wat je voelt, ga je zo’n rust ervaren en je volledig kunnen verbinden met die energetische wereld zonder dat je je gronding kwijt raakt.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.