De werking van Lapis Lazuli

Posted on
de werking van Lapis lazuli

Lapis lazuli is een mooie azuurblauwe steen die je helpt jouw spirituele kanten te ontwikkelen. Hij brengt je weer in contact met je eigen ik en je eigen ziel en helpt je vervolgens jouw visie op de wereld te vormen.

Vanuit daar vind je jouw plek in de wereld en kom je steeds beter tot je recht. Je gaven zullen zich daardoor steeds meer gaan ontwikkelen en je zult jezelf steeds meer verbinden met de spirituele wereld. Deze steen is dan ook een echte balansbrenger en een hele fijne steen om bij je te dragen.

Je zult merken dat de werking van de steen zich aanpast aan waar jij aan toe bent. Je zult dan ook niet snel overweldigd raken door alles of te langzaam gaan. Alles komt op het juiste moment.

De kleur van een lapis lazuli

Lapis Lazuli heeft meestal een intense diep blauwe kleur met een mooie glans. Daarnaast kan deze steen een mooie paarsblauwe, lichtgroene of rode kleur hebben. Meestal zul je deze steen echter in zijn blauwe kleur tegenkomen met witte en/of donkere aderen.

Werkgebied

hij helpt je contact te maken met je spirituele kracht en je ziel, brengt verlichting en helpt je jouw innerlijke waarheid te vinden. Lapis lazuli vergroot je zelfacceptatie en maakt positief.

Chakra’s

Deze edelsteen laadt de hartchakra en keelchakra en brengt deze in balans. Vervolgens werkt hij ook in op de kruinchakra, zodat je nog meer verbonden bent met de kosmos.

Te combineren met

Bergkristal

Sterrenbeeld

De sterrenbeelden die vaak iets hebben aan deze edelsteen zijn maagd en boogschutter.

Verzorging

Lapis lazuli kan aangetast worden door water, dus je kunt hem niet met water reinigen. Het beste is dan ook om deze steen met volle maan in het maanlicht te leggen. Daarnaast kan deze steen goed gereinigd en geladen worden door deze in een bedje van hematiet en bergkristal te leggen.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen