Werking van de volle maan 20-06-2016

Posted on
werking van de volle maan 20-6-16

werking van de volle maan 20-6-16Werking van de volle maan. Afgelopen nacht heeft er weer een volle maan aan de hemel gestaan. Deze volle maan was een zeer intensieve. Vanuit alle kanten hoorde ik dat mensen er onrustig van werden, zich somber voelde en ook niet goed konden gronden.

Dat vond ik zelf best bijzonder omdat deze maan eigenlijk zou moeten settelen. Het had alle inzichten die je de afgelopen maanden geleerd hebt moeten laten landen. Het zou dingen praktisch toepasbaar maken.
Ik denk dat dit opgeheven is door de sterke reiniging die deze maan met zich meebracht. Het leek wel meer te laten settelen dan alleen inzichten.
Het heeft bij sommige mensen verschillende vorige levens omhoog gehaald en laten verwerken en het heeft paranormale gaves versterkt. Hierdoor gingen sommige mensen zweven, wat natuurlijk heel onprettig voelt.

Herstellen van de werking van de volle maan

Daarom wil ik vandaag beginnen met de dingen die je kunt doen als je inderdaad bent gaan zweven.
Begin daarom allereerst met te voelen wat je voelt. Wat voel je nu werkelijk? Probeer het zo specifiek mogelijk te verwoorden. Dan kun je namelijk gaan begrijpen wat je voelt. Dat is eigenlijk wat deze volle maan met je heeft gedaan. Het heeft je uitgenodigd om veel meer met je gevoel te gaan doen en het te gaan duiden.

Als je weet wat je voelt, is het tijd om te gaan onderzoeken wat het betekent. Vraag jezelf gewoon heel simpel de volgende vragen:

Is dit wat ik voel van mij?
Is dit van iemand uit mijn omgeving?
Komt het uit een vorig leven?
Is het een boodschap uit een vorig leven?

Je voelt vast wel bij een vraag een grotere ‘klik’ dan bij de andere vragen. Nu weet je in ieder geval in welke hoek je het moet zoeken.
Om de rest van de informatie binnen te kunnen laten komen, kun je twee dingen doen: of je gaat een half uur mediteren op het gevoel en ervaart wat er naar boven komt of je pakt een pen en papier en schrijft een half uur op wat er bij dit gevoel in je opkomt.
Vaak als je dit gedaan hebt, zakt de werking van de volle maan en heb je misschien nog wel leuke inzichten gekregen ook.
Twijfel ook niet aan wat er binnen komt, oordeel niet, maar laat het gewoon komen. Dat werkt het beste.

De werking van de volle maan: nog steeds uit balans

Als je daarna nog steeds een beetje uit balans voelt.  Kun je het beste met je voeten eerst buiten rond lopen en daarna een warm voetenbad nemen. Deze combinatie zet je vaak wat beter op de grond.

Natuurlijk kun je daarbij altijd mediteren als dat bij je past.
Wat ook nog kan helpen zijn de edelstenen hematiet en onyx.

Houdt de facebookpagina in de gaten of er edelstenen armbanden op komen te staan die je verder kunnen ondersteunen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.