Bioresonantie bij Rustiek Leven

Posted on
bioresonantie bij rustiek leven

bioresonantie bij rustiek levenZoals de meeste van jullie waarschijnlijk wel weten heb ik ook een eigen praktijk waarin ik mensen op verschillende manieren ondersteun. Het is, behalve met hypnose, voor mij blokkerend geweest om niet met lichamelijk klachten te kunnen werken. Daarom heb ik ervoor gekozen om nu te gaan werken met bioresonantie.

Heel vaak zie en voel ik dingen, maar ik kan niet echt helpen. Heel lang heb ik dit niet heel erg gevonden, omdat ik er ook niet aan wilde komen. Ik had ook nog geen methode gevonden waar ik zelf vertrouwen in had.

Dit komt omdat ik zelf heel erg veel ziek ben geweest in mijn jeugd en ook van alles geprobeerd heb. Van homeopathie tot accupunctuur en nog veel meer. Alles hielp een beetje, maar niet genoeg om te herstellen.
Dat is niet iets waar ik achter zou staan om aan te bieden, al weet ik dat er heel veel natuurgeneeskundige zijn die ontzettend goed zijn en waar ik alle vertrouwen in heb.
Ik zocht gewoon wat anders.

Dit anders vond ik vorig jaar september in Engeland. Een bioresonantie apparaat dat heel anders werkte dan de meest bekende hier in Nederland. Bij die bekende apparaten heb ik nooit echt gevoel gehad, maar wel bij de methode.
Dus ging ik naar Engeland waar ik een waanzinnige en onbeschrijfelijke ervaring had. Het was duidelijk dat ik dit wilde kunnen doen en hiermee andere kon helpen. Het hielp mij in korte tijd zeer veel.
De laatste restverschijnselen van mijn ziektes verdwenen als sneeuw voor de zon binnen enkele weken na een behandeling.

Met een regelmatige behandeling kan dus ook nog meer…..

Ik ben hierdoor gaan sparen en studeren en vorige week heb ik mijn diploma gehaald. Ik ben bioresonantietherapeut! En ik ben helemaal blij. Mijn familie is dit weekend al onder behandeling gegaan en deze week de eerste klanten. Fantastisch. Ik kan niet wachten om de resultaten met jullie te delen. (Als dat van de mensen mag natuurlijk.)

Wil je er meer over weten of zelf een afspraak maken voor een behandeling? Klik hier voor meer informatie over bioresonantie. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.