Heerlijke gevulde tomaat met champignon

Posted on
Heerlijke gevulde tomaat met champignon

Heerlijke gevulde tomaat met champignon. Dit smakelijke recept is geschikt voor vele doeleinden, van een lekkere gezonde lunch tot een aanvulling op je avondeten.
Persoonlijk vindt ik het ook heerlijk om kleinere tomaten te gebruiken zoals cherry tomaten of te wel kerstomaten en deze ook te vullen. Dat is gelijk een hele fijne en gezonde snack.

Net iets anders dan heerlijke gevulde tomaat met champignon

Wil je het nog iets gezonder hebben? Neem dan een satéprikker en prik daar kleine tomaatjes en champignons op. Misschien kun je daar nog wat andere soorten paddenstoelen aan toevoegen.
Maal wat lekkere kruiden zoals tijm en rozemarijn fijn en meng deze met wat olijfolie. Smeer met het oliemengsel de tomaten en paddenstoelen in en plaats ze ook een kleine tien minuten in de oven. Even af laten koelen, want de tomaat is van binnen behoorlijk heet en daarna kun je er heerlijk van smullen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.