Zo ga jij je eigen licht uitstralen

Posted on
je eigen licht uitstralen

je eigen licht uitstralen. Diep van binnen ben jij een prachtige lichte ziel die in een mensenlichaam woont. Soms vergeet je dit nog wel eens en raak je verstrikt in de dagelijkse sleur van het leven.
Er moet ook zoveel gebeuren, je moet bijvoorbeeld toch zorgen voor brood op de plank. Hoe kun je dan ook bewust blijven herinneren dat je een ziel bent?

This is your wake up call!

Terwijl je dit leest ben je er wel weer even bewust van, daar gaat het om. Je hoeft er niet elk moment van elke dag bewust van te zijn, maar je mag jezelf wel regelmatig herinneren aan wat je werkelijk bent.

Dat helpt je namelijk alleen maar met die dagelijkse dingen. Als jij je namelijk bewust verbindt met je ziel, kun je weer je eigen licht uitstralen.

Zo ga jij je eigen licht uitstralen: begin met mediteren

Verbinden met je eigen ziel kun je het beste oefenen door middel van meditatie. Daardoor leer je namelijk steeds dieper in jezelf naar binnen te keren en zo kom je vanzelf bij je ziel uit.

Doe alsof je licht geeft

Ons voorstellingsvermogen heeft veel kracht en invloed in de energetische wereld en daar mag je zeker gebruik van maken. Het is dan ook heel leuk om te doen alsof je licht uitstraalt en licht geeft aan mensen die het nodig hebben.

Je kunt dit eigenlijk vergelijken met bewust gaan glimlachen terwijl je je niet goed voelt. Je gevoel klaart daar altijd wel iets van op.

Zo werkt het ook met energie. Je kunt doen alsof je een zonnetje bent en jouw lichtstralen warmte geven aan anderen.
Ik vind het ook altijd fijn om gewoon een bol licht te geven aan mensen die moe zijn.

Blijf oefenen

Als je dit blijft oefenen, zul je op een gegeven moment ook gaan merken dat je echt iets te weeg gaat brengen bij anderen. Ze worden rustiger bij je of zeggen dat je er goed uit ziet.

Die mensen die jij bewust licht geeft zullen ook een soort van bijkomen. Eigenlijk geef je ze een soort van healing.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.