De energie van vandaag: loslaten en koud hebben

Posted on
loslaten

Vandaag is een dag waarop je het echt koud kan hebben en dat ligt niet alleen aan de koude temperatuur buiten. Het is vandaag namelijk ook weer een dag van loslaten en opruimen.

Er waait een koel energetisch briesje door de kosmos om je gewoon weer even te helpen met het loslaten van van alles en nog wat. Eigenlijk ligt het er gewoon aan wat jij los wilt laten.

Loslaten: schrijf op wat je los wilt laten

Je kunt optimaal gebruik maken van deze energie als je gewoon opschrijft wat je los wilt laten. Een simpel lijstje maken is al genoeg.
Verscheur het lijstje vervolgens en verbrand het of laat het verwaaien in de wind. Het is zo simpel, maar wel heerlijk om te doen.
Misschien heb je daarna de behoefte om dit nog een keer te doen en dat mag. Niemand zegt dat je het maar een keer mag doen.

Blijf niet hangen

Doordat deze energie in de lucht hangt, kan het wel zijn dat je de neiging hebt om in het verleden te blijven hangen. Of je kunt de dingen die vandaag fout gaan lastig loslaten.

Wees hier extra alert op en besef waar dit vandaan komt. Dat helpt je om het juist weer wel los te laten en weer verder te gaan. <3

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.