zwarte magie herkennen: 12 tekenen

Posted on
zwarte magie herkennen

Hoe kun je zwarte magie herkennen? Dat is natuurlijk vrij lastig uit te leggen in een artikel. Zwarte magie is namelijk energie en kan het beste herkent worden door iemand die in staat is dat soort energie te voelen, maar zwarte magie heeft wel een aantal tekenen waaraan het herkent kan worden.

Hoe kom je aan zwarte magie om je heen?

Het hoeft helemaal niet zo te zijn dat iemand dit bewust op je heeft afgeroepen. Alhoewel dat wel de meest voorkomende oorzaak van zwarte magie is.
Als je te maken hebt met iemand die bewust gebruik maakt van zwarte magie, zal deze meestal gebruik maken een sieraad of een ander klein object. Deze wordt aan je gegeven of tussen je spullen gestopt.

Je kan ook last hebben van deze negatieve energie als er meerdere energetisch sterke en ontwikkelde mensen boos op je zijn of nare gedachtes over je hebben. Hun energie kan dan samen komen tot een negatieve zwarte energie om je heen.
Dat betekent dus niet dat je er al last van hebt als je ruzie hebt met je vriendengroep. Het gaat echt om mensen die je echt niet mogen (vaak vanuit jaloersie) en je best wel iets toewensen.
Vaak heb je er ook geen last van als het maar om 1 persoon gaat.

Het kan ook zijn dat je last hebt van zwarte magie die je niet op jou is afgeroepen, maar op iemand uit je familielijn. Misschien wel honderden jaren geleden. Dat kan namelijk heel lang overgedragen worden generatie op generatie.

Zwarte magie herkennen: 12 tekenen

Net als alle energie heeft zwarte magie ook een aardse uitwerking. Deze tekenen zijn geen complete bevestiging, maar geven wel aan dat de kans groot is dat je te maken hebt met zwarte magie.

 1. Je voelt je niet lekker, wazig, zwevend en gewoon niet jezelf.
 2. Er gaat van alles fout wat niet logisch of verklaarbaar is.
 3. Mensen kijken je glazig aan tijdens het eerste oogcontact, waarna het weer normaal wordt.
 4. Dieren reageren wat raar op je, afstandelijker dan eerst.
 5. Je hebt ruzie met mensen zonder reden.
 6. Op de een of andere manier zit er geen stroming in je leven.
 7. Problemen met elektronica.
 8. Angstig en onrustig gevoel.
 9. Lichamelijk klachten die niet verklaard kunnen worden.
 10. Financiële tegenslagen.
 11. Problemen met gebouwen zoals het huis of de werkplek.
 12. Het lukt maar niet om doelen te behalen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

45 Reactie(s)

 1. alex says:

  nu stel dat je er als jaren last van heb hoe kom je er vanaf als instanties aangeven je te kunnen helpen maar niet lukt?

  1. Scarlet says:

   Wij hebben hier mailcontact over 🙂

  2. Desiree says:

   Hoi, in overleg met Scarlet wil ik je graag attenderen op een gratis intake dat praktijk Witte Wolf biedt. Dat mag over de mail of in persoon. Ik kan je ook helpen om zwarte magie weg te halen als je dat wil. Je kunt dat aanvragen op http://www.witte-wolf.nl Groetjes, Desiree

 2. Sanne says:

  Hoe kom je eraf?

  1. Scarlet says:

   Dat verschilt heel erg van waar het vandaan komt. Waarschijnlijk kan ik je ook gewoon helpen. Als je dat fijn zou vinden, kun je me even een mailtje sturen. 🙂

   1. Anna says:

    Wil je mij helpen ervan af te komen. Zo snel mogelijk?

   2. Maryam says:

    Heey, hoe kan ik jou een bericht sturen.

    1. Scarlet says:

     Dat kan het beste via de contactpagina. 🙂

  2. Desiree says:

   Hoi, in overleg met Scarlet wil ik je graag vertellen dat je bij praktijk Witte Wolf zwarte magie kan laten weghalen. Dat mag over de mail of in persoon. Je kunt me mailen of bellen en de gegevens staan op http://www.witte-wolf.nl Groetjes Desiree

 3. Meena says:

  How reinig ik mezelf ??? En ik heb alle symptomen! In 2013 was ik echt bezeten was me zelf niet meer en sprak met andere stemmen en keek met andere blikken. Bleek dat een afrikaanse jonge. Met wie ik toen die tijd was via seks in mij was gedrongen en me leefde beinvloedde. Ik ben nu gelukkig getrouwd toch voel ik me niet aan de lichte kant maar de donkere hoe kom ik er vanaf????

  1. Desiree says:

   Hoi, in overleg met Scarlet wil ik graag vertellen dat je dit bij mij kan laten verdrijven. Samen kijken we wat er precies bij je past. Wat eng zeg wat je mee (hebt ge)maakt!

   Je kunt nog meer artikelen lezen op http://www.witte-wolf.nl en via hier ook mijn mail en telefoonnummer vinden.
   Groetjes Desiree

   1. Bama says:

    Heey kunt u mij terug mailen ik heb echt hard hulp nodig

    1. Desiree – Witte Wolf says:

     Dag Bama, je kunt mij mailen op info@witte-wolf.nl om te overleggen welke hulp bij je past. Houd je taai!

     1. Moes says:

      Kunt u ons helpen om zwarte magie weg te halen aub

 4. shelly says:

  ik herken alle tekenen hierboven… maar niemand gelooft me … ik ben heel erg opzoek naar iemand die zwarte magie kan waarnemen…

 5. Jade says:

  Ik ben een echte dierenliefhebster en ik heb bijna al het bovenstaande. Ik zou graag iemand spreken die mij kan helpen. Ik merk dat dieren me niet meer moeten terwijl ze eerst altijd op me af kwamen. Ik voel me wazig en heb onverklaarbare huid uitslag, en ook voelen mensen negatieve energie in mijn buurt terwijl ik van mezelf een goedlachs en lief mens ben. Ik voelde laatst toen ik bij iemand in de auto zat de energie letterlijk plaats nemen in mij

  1. Karin says:

   Hoi Leave ,
   Ben je nu vanaf gekomen ? Komen dieren nu wel bij ? en hopelijk dan dat wel het geval is , hoe ben je vanaf gekomen ?
   met Vriendelijk groeten
   , Shimy

 6. joana says:

  hallo heb gelezen de 12 symtomen heb ze alle maal ! gaat geen dag voor bij of er is wel weer wat heb vaal de gekste ongelukken of aan doeningen, alles te gelijk heb het gevoel dat het niet ik ben die op deze wereld
  loop maar een vreemde . wat ik ook doe niets gaat of loopt goed heb geen v¡rienden geen kennisen ben eenzaam geen inkomen geen baan geen toekomst alles wat ik wil is alleen gelukkig ( ben 57 ) zijn maar niets word er me gegund niemand die er voor mij is alles om me heen is negatief. heb wel eens een vrouw gekend die me zij dat mijn auroa bijna helemaal weg was en mijn lange haren mij kracht zou zijn ze vertelde me dat de man waar ik bij ben mij helemaal kapot maakt mentaal en lichaamelijk ik geloof haar nu ook maar de man is dermate negatief hij doet dingen die ik niet kan volgen doet raar is soms helemaal af wezig heb het gevoel dat hij me de dood in wil hebben . hij wil al jaren dat ik weg ga bij hem maar ik kan niet weg heb geen inkomen of mogelijkheden woon in spanje . daarom heb ik het gevoel dat hij iets doet met zwarte magie ! ga ik niet weg dan gebeurd er wel wat zo dat ik weg ben, dat beanstigt mij heel erg hoe kom ik van die zwarte magie af help me

 7. R says:

  Hallo,

  Heb al enige jaren hoier last van. De laatste tijd wordt het sterker en beïnvloedt me. Zou u contact met me op willen nemen?

 8. Lin says:

  Ook ik herken dit!
  Nu ben ik totaal niet bang maar wil er wel vanaf.
  Alle doelen die ik wil behalen worden een soort van tegen gehouden…
  Of ik wordt dan ziek of er is wel weer iets anders.
  Ik zou graag meer info willen over hoe ik er vanaf kan komen

 9. Raj says:

  Ja ik merk ook deze klachten, zelfs erger maar artsen en psyologen kunnen hier niet veel aandoen. praten en aandoeningen wel misschien. Het is goed om spiritieule hulp te zoeken. Bijvoorbeeld goede pandit, imam, priester enz. Denk er wel aan dat het tijd nodig heeft, en heel veel inzet en moeite. Als men het goed doet en volhoudt komt het goed. Geduldig door gaan. Men ziet hier ook dat je niet de enigste bent. Hindoe gelovige kunnen zelf Hanuman chalisa enz lezen. Offers e.d. Is zeker heel erg, maar je komt er ooit eruit. Probeer kalm door te gaan. Eventueel met natuurlijke kalmeringsmiddellen e.d. Ook succes iedereen.

  1. Scarlet says:

   Mooie toevoeging. Dank je wel!

 10. Anoniem says:

  Hoi scarlet ik heb al jaren pech sinds ik ben verhuist en weg ben gegaan van mijn familie weet zeker dat ze me hebben vervloekt wat ken ik doen dokter en psycholoog kunnen niks doen tegen de pijnen wat ik heb want volgens de dokter mankeer ik niks en financieel had ik het altijd goed maar laatste 4 jaar gaat alles fout weet niet meer wat ik moet doen

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Hè bah.
   Ik zou even contact zoeken met Desiree van praktijk de witte wolf.

 11. hayat says:

  HI,

  Ik zou graag willen weten of ik en mijn vriend het hebben ivm te veel ruzies zonder redenen

  1. Scarlet says:

   Dan zou ik even contact opnemen met Desiree van praktijk de witte wolf

   1. Annick Neven says:

    Hallo ik ben ten einde raad en plotseling kwam ik jullie tegen ik heb al jaren en jaren lang last van al die 12 symptomen en erger nog ik weet dat er iemand mij en mijn zoon heeft een ritueel op ons heeft uitgevoerd met poppetje en foto en kaarsen maar ik ben toen naar iemand geweest die met moeder Maria kon praten en die zou dat toen weg gehaald hebben met mijn zoon maar met mij niet ik weet ook niet waarom maar ik ben in iedergeval blij te horen dat er toch een oplossing voor is willen jullie mij aub helpen

    1. Scarlet says:

     Hey Annick,

     Wat ontzettend naar en heftig!
     Ikzelf kan je hier helaas niet mee helpen, maar misschien kan Desiree van Praktijk de Witte wolf dit wel.
     Heel veel sterkte!

 12. Alexa Jane says:

  Ik heb ook al jaren lang een probleem rond dit onderwerp en ik herken zéér veel,ook uit anderen die hier op gereageerd hebben!

  Ik heb al op de site van witte wolf medium gekeken maar toen was er een stop periode door de vakantie geloof ik, alleszins Desiree was pas vanaf midden augustus weer te bereiken,en ik heb een comment achter gelaten toen.
  Maar wat bij mij zeer kenmerkend is ,is dzt5 elke keer ik iets goeds voor mezelf wil doen,op gebied van gezondheid,etc.. ALLES écht!maar vooral als het dus gaat om ‘negatieve invloeden’ die ik voel in en rond mij,is het steeds hetzelfde,net alsof iets if iemand houdt me tegen om er verder mee te gaan en steeds op het punt dat ik wél genoeg energie heb om er iets mee te gaan doen omtrent hulp vragen Enzo,net op dat punt is er steeds wel iets dat er lijkt tussen te komen op van alle enge en rare manieren en zo gaat de tijd voorbij en het probleem wordt erger en alsook de ‘energie’ of hoe moet ik het noemen? dwingt het af dat ik er niets verder mee doe! Ik weet dat het mss wat raar gezegd is maar zo voelt het aan en enkel zo kan ik je uitleggen.
  Er is le wel al bevestigd geweest dat ik al 25 jaar vervloekt zou zijn,en idd 25jaar geleden wie echt exact wanneer voor mij de problemen begonnen zijn,ik ben er nu 31 weet je…
  En toch blijf ik proberen maar wil van die dwingende energie vanaf!

  Wat wél soms helpt om er beter tegen kunnen te vechten is reiki. En ik kan echt wel aanraden aan iedereen die hier mee zit om op YouTube reiki sessies te volgen of er gewoonweg op mediteren,het is maar een tip voor wie wil proberen
  Wat kan en moet ik hier aan doen?als ik weer voel of als’ het’ tegen zit en er vanalles gebeurt zodat ik zou opgeven om hulp te vragen?

  1. Lux says:

   Is het goed gekomen met jou, Alexa?
   Ik geloof dat de kracht bij jou ligt om er vanaf te komen! ❤

   Ik had ook eens zoiets, iets donkers in huis, ik had het zelf uitgenodigd maar niet expres. Mijn man heeft vervolgens 2 entiteiten verdreven, hij zag ze staan en wist “dat zijn ze”. Dat was in diepe meditatie en hij heeft ze weggestuurd, met succes!
   Zelf houd ik van energetisch reinigen, zoek op ‘smudgen’ als je er meer van wilt weten.

 13. Cacharel says:

  Hoi scarlet,

  Ik loop al jaren tegen problemen aan. Elke keer dat ik alles in orde heb gebeurd er weer iets. Zoals financiën, huishouden, een relatie en ruzie met familieleden dus maak niet uit wat. Ik ben helemaal uitgeput. Ik heb een zoon van 12 en het lijkt wel of hij er ook erg last van heeft. In mijn eigen huis voel ik mij ook niet fijn. Ook als ik mijn huis heb gereinigd met salie, een tijdje gaat het goed. Voor mij doen, heb ik alles gedaan wat ik kon doen. Wat moet ik doen?

  1. Scarlet says:

   Hoi hoi,

   Ik denk dat het fijn is als iemand je hierbij helpt, want het klinkt heel erg zwaar.
   Je zou misschien bij Desiree van praktijk de witte wolf kunnen vragen of ze hierin iets voor je kan doen.

   1. Paulien says:

    Heel veel dingen die terugkomen in huis . Zowel over zwarte magie als over geesten.
    Paar weken geleden werd ik van de trap geduwd zonder enige aanleiding.

    1. Scarlet says:

     Dan is het toch goed om er een keer iemand bij te halen

 14. Loekie says:

  Bidden is het beste medicijn

 15. Therese Majoor says:

  Jeetje wat heftig en vooral
  Irritant
  Ik ben een lichtwerker; wellicht kan ik
  Helpen

  1. Scarlet says:

   Hoi!
   Wat tof dat je het aanbied. Heb je een website of mailadres waarop mensen je kunnen bereiken? (Eentje waarvan je het niet erg vindt dat die openbaar te vinden is)
   Dan kan deze aan je reactie toegevoegd worden. 🙂

 16. Mona says:

  Bidden om inzicht. Psalmen lezen hardop helpt zeker. Alles weg gooien wat van de zender afkomstig is. Je huis laten reinigen. Ander telefoon nr nemen. Alles verbreken in Yeshua Christus naam.
  Ik had een moeder die aan zwarte shit deed.

 17. Deniz says:

  Hoi Scarlet ik heb ook al jaren last van mensen die over mij praten en mijn beelden en gedachten lezen. Alles wat ik denk dat hoor ik en alles wat ik hoor dat denk ik. Ik denk dat dit zwarte magie is. Hoe denk jij erover?

  1. Scarlet says:

   Hoi!
   Dit zou inderdaad zwarte magie kunnen zijn, maar het kan ook heel iets anders zijn.
   Wat bijvoorbeeld ook een optie is, is dat je heel sterk kunt sturen/manifesteren zonder dat je dat door hebt.
   Dan kan het bijvoorbeeld zijn dat je uit angst heel sterk denkt: ‘ik wil niet dat ze dit weten’, maar zonder dat je dat wilt projecteer je dit dan juist naar de ander toe.
   Of jij hebt juist de gaven tot telepathie en neemt dingen in anderen waar voor die daadwerkelijk naar buiten komen/zijzelf zich er bewust van zijn.

  2. Lux says:

   Lieve Deniz, Ik herken dat, maar ik ben schizo-affectief (of dat is me aangepraat, maar soms helpt medicatie wel) Kan je niet psychotisch zijn? Dat bestaat ook gewoon, naast helderzien etc etc.
   Ik weet dat het onderscheid tussen gekte en waarheid lastig kan zijn. Daarom zou ik zeggen: probeer op een 0-lijn te komen, desnoods met kort medicatie bv. Lorazepam via je HA, en kijk daarna, met kalme gedachten, hoe dat voelt.

 18. Celal says:

  Jongens heb alle symptomen gehad, onverklaarbare pechvogel. En toen kwam de aap uit de mouw. Toen ben ik bezeten geweest, dus een energie nam me gewoon over :). Het kon ook andere mensen en dieren besturen 🙂 🙂 net radiografisch bestuurbaar speelgoed, ook emoties, hartslag, alle lichaamsfuncties. Kom daar maar eens uit.

  Wat ik allemaal heb gezien aan “magie” zou krankzinnigste hollywoodfilm worden maar dan iets van 30x erger. Niet normaal jongens wat deze energie allemaal kon en deed.

  Het lijkt alsof het weg is gegaan, althans heel een stuk minder krachtig nadat ik op afstand een sessie heb gehad bij ALVITAL. Bezetenheid ging weg, vrijheid terug en pechvogelheid etterde door maar heel wat minder. Bleek familievloek dus zwarte magie die erfelijk is, en het ging te goed met me dus gaatie je bewerken en toen gat in mn aura onstaan door blowen kwam die erin.

 19. Monique Mom says:

  Goedemorgen allemaal,

  Zojuist las ik wat jullie op het gebied van zwarte magie hebben meegemaakt.
  Ik heb zelf door een knoopje in mijn pendel ook het een en ander meegemaakt; alle tekens die boven staan beschreven door Scarlet alleen die negatieve ervaring met dieren niet maar: ik kreeg te maken met een Incubus….
  Ik weet niet of jullie daar weleens van gehoord hebben maar dat is echt geen pretje…

  Mijn ervaringen hiermee wil ik in een boek gaan verwerken en hier uiteindelijk iets positiefs van maken.
  Graag wil ik in contact komen met mensen die hier ook ervaring mee hebben.

  Wil jij jouw verhaal kwijt en van je negatieve ervaring ook iets positiefs maken mail me dan

  Groetjes,
  Monique

  1. Milou says:

   Hallo Monique,

   Zou jij contact met mij op willen nemen?

   Groetjes,
   Milou

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.