De energie van vandaag: kom tot rust

Posted on
kom tot rust

Kom tot rust. Het is de afgelopen week een soort energetische storm geweest en dat hebben we gevoeld ook, met name in ons buik.
Vanaf vandaag komt er weer wat meer rust. Dat komt omdat we gisteren de volle maan van september hebben mogen ervaren en deze dus nu weer voorbij is.

Doordat alle energie nu weer begint te landen is het vandaag voor jezelf ook heel erg belangrijk dat je je rust neemt. Je kan namelijk het gevoel hebben dat je gesport hebt en nu beurs bent. Je kunt hier zelfs gewoon spierpijn van hebben en ook je hoofd kan gevoelig zijn vandaag.
Dat is je lichaam die je al duidelijk maakt dat je even je rust moet pakken. Je kunt misschien wel lekker uitgebreid in bad gaan of lekker lang douchen. Daarnaast is het misschien ook een idee om jezelf te verwennen met een voetenbad en een lekker kopje thee.
Het komt er op neer dat je gewoon even een momentje voor jezelf neemt.

Kom tot rust: let op je ademhaling

Doordat je zonnevlecht gisteren zo hard gewerkt heeft, is het voor vandaag ook belangrijk dat je goed naar je buik toe ademt. Dat geeft je zonnevlecht de ruimte die het nodig heeft om te herstellen en weer optimaal te functioneren.

Veel twijfels

Omdat alles nog een beetje om je heen zweeft en vandaag ook je verbinding met je gids en de kosmos weer begint te herstellen, geeft dat ruimte voor twijfels.
Twijfels over jezelf, dingen die je doet, welke weg je op gaat en twijfels over spiritualiteit kunnen vandaag je gedachtes in beslag nemen.

Geef jezelf de ruimte en heb geduld. Dat is het enige wat deze twijfels nodig hebben. Laat je belangrijke keuzes dus ook wachten tot morgen of maandag.  Ze zullen in de loop van de avond waarschijnlijk dan ook wel minder worden.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.