Ben je bezig met spiritualiteit? Deze dingen geven je een stabiele basis

Posted on
bezig met spiritualiteit

Ben jij ook bezig met spiritualiteit? Dan wil ik graag de dingen met je delen die ik ieder spiritueel mens aanraad om een keertje te proberen. Deze drie dingen (of een ervan) kunnen namelijk de basis vormen van je spirituele ontwikkeling. Ze geven je een leidraad en houvast.

Vanuit daar kun je weer gaan oefenen met je spirituele gaven of ontdekken wat volledig bij je past.

Probeer deze dingen als je bezig met spiritualiteit bent

Mediteren

Een of meerdere keren per week mediteren kan een heel groot verschil maken. Het creëert namelijk rust in je hoofd en geeft je belangrijke inzichten. Voor veel mensen is dit de manier om steeds meer in contact te komen met zichzelf en de spirituele wereld.

Hoe dan ook mediteren is sowieso goed voor je.

Het fijne is dat er heel veel goede meditaties op YouTube staan waar je mee kunt beginnen. Snuffel daar eerst eens lekker rond.

Lees hier hoe je je meditatie goed kunt voorbereiden

Spelen met orakel kaarten

Door te oefenen met orakel kaarten kun je hele leuke inzichten krijgen en boodschappen krijgen van het universum. Daarnaast dagen de kaarten je uit om ze vertalen met je eigen intuïtie. Daarom raad ik mensen die net beginnen met hun spirituele ontwikkeling altijd aan om met kaarten te gaan spelen.

Soms heb je een vraag en trek je één kaartje en een andere keer trek je er 3 zoals ik elke week doe tijdens mijn weekreading op Facebook.

Oefenen met automatisch schrift

Vraag aan je gids of aan een engel of deze met je wil schrijven en het antwoord zal altijd ‘ja’ zijn. Toch begin ik altijd met deze vraag, zodat ik ervaar hoe die ‘ja’ binnenkomt. Zo voel ik het contact met het betreffende lichtwezen.

Zet vervolgens je gedachtes en twijfels aan de kant en schrijf je vraag op papier. Laat het antwoord komen zoals het komt en laat het uit je pen vloeien.
Vat het vervolgens wel altijd samen en vraagt of het klopt, zo voorkom je communicatie fouten en misverstanden. 🙂

Leesstip: spiritualiteit en jouw spirituele ontwikkeling.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. Maak van spiritualiteit jouw eigen ding | Ontspanningstuin says:

    […] Er zijn geen regels voor, alleen maar tips en ideeën. Net zoals mijn artikel over een goede basis voor je spirituele ontwikkeling alleen maar tips vanuit mijn visie en ervaring bevat. Jij voelt of het ook bij jouw spirituele pad […]

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.