Moederdag cadeaus voor een spirituele moeder

Posted on
cadeaus voor een spirituele moeder

cadeaus voor een spirituele moederMoederdag cadeaus voor een spirituele moeder. Het is over een paar dagen al weer moederdag. Dat kan een dag zijn waarop jij je moeder extra wilt verwennen, maar het blijft altijd de vraag wat je haar kunt geven. Daarom wil ik graag drie leuke cadeautips met je delen voor als je moeder spiritueel aangelegd is.

Cadeautip nummer 1: een super leuke spirituele cursus

Natuurlijk speel ik met dit artikel even vals. 😉 Een van de cursussen van De Ontspanningstuin is vast geschikt voor jouw lieve moeder. Misschien wil ze wel heel erg graag meer met haar intuïtie kunnen of zou ze het stiekem wel heel leuk vinden om ook readingen te kunnen geven. Door een cursus te geven, geef je haar een stapje in haar eigen ontwikkeling. Mooier en persoonlijker kan in mijn ogen niet.

Een van deze spirituele boeken boeken

Er zijn van die boeken, die zo ontzettend mooi en waardevol zijn om in je bezit te hebben. Deze boeken zijn daar een paar van en ik kan ze met heel mijn hart aanraden.

Zielsgelukkig van Marie-Claire van der Bruggen

Dit is een boek over herinneren wie je werkelijk bent en inzicht krijgen en in je ziel en de reis die deze maakt op aarde en daarbuiten.

Bekijk op bol.com

De Sleutel tot Zelfbevrijding

Dit boek behandelt zo verschrikkelijk veel kwalen en ziektes dat ik bijna durf te zeggen dat ze er allemaal in staan. Dit is geen medisch handboek, maar een boek dat elke ziekte en aandoening in verband brengt met de inzichten en lessen die erbij horen. Dit is een boek over zelfgenezing door aan jezelf te werken. Super interessant natuurlijk of er in geloofd of niet.
Bekijk op bol.com

cadeaus voor een spirituele moeder

Het allermooiste cadeau wat je jouw moeder kunt geven, zijn cadeaus die jij met je eigen gevoel uitgezocht hebt. Zo kan je nooit de fout in gaan als je een edelsteen uitzoekt terwijl je aan je moeder denkt. Houd haar in je hoofd en kies vervolgens de steen die in jouw gevoel klopt met de energie van je moeder. Pas daarna mag je de beschrijving van de steen lezen.
Als je het echt niet weet, zijn rozenkwarts, seleniet en aquamarijn nooit slechte keuzes.

Een spiritueel dagboek of een dromenvanger doen het ook altijd goed, zolang je ze maar uitkiest op je eigen gevoel. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.