Contact met de natuur maken

Posted on
contact met de natuur maken

contact met de natuur makenContact met de natuur maken is een hele fijne manier om jezelf te ontspannen, te aarden en jezelf te helen. De natuur is er namelijk altijd voor jou en gaat nergens heen. Het is juist zo fijn omdat je niks hoeft te zeggen en alleen maar hoeft te zijn.

De energie van de natuur is bijzonder. Het heelt je en aard je. Het geeft rust en maakt je juist bewust.
Heb je dus het gevoel dat je aan het zweven bent, maar heb je ook geen behoefte aan mensen om je heen. Ga dan naar buiten toe en ga lopen. Ga met je voeten in het gras staan of leun tegen een boom aan.
Laat dan even alles los en blijf in het moment. Meer hoef je niet te doen. Laat je gedachtes razen en voel je eigen gevoel. Dat doet al zoveel wonderen.

Bomen hebben een energie die bijna hetzelfde trillingsniveau heeft als onze eigen energie. Daardoor kunnen zij juist doe blokkades uit ons energiesysteem halen en zoveel te weeg brengen.
Geef je even over aan moeder natuur als je er helemaal doorheen zit en je overgave zal beantwoord worden met liefde.
Dat is ook zo grappig. Als je echt alleen in de natuur bent, voel je heel veel liefde. Je verdriet komt omhoog, je pijn komt omhoog, maar met zoveel liefde.
Sta dit alsjeblieft toe en vind het niet allemaal gek. Ga het ervaren. Je zult merken dat je ineens beter kunt aarden en dat je veel meer rechtop kunt gaan staan.
Je zult ook merken dat je er last van hebt als je weer weg uit de natuur gaat. Dat voelt dan niet altijd goed en juist dat maakt het voor je duidelijk dat je vaker de natuur in moet. Je mag contact met de natuur maken.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.