Creëer je eigen droomwereld in je hoofd

Posted on
maak je eigen droomwereld

maak je eigen droomwereldFantaseren is iets wat we afleren in het proces dat volwassen worden, wordt genoemd. Je raakt hierdoor je eigen innerlijke droomwereld kwijt. 

Je innerlijke droomwereld is de plek in jezelf waarin je je kunt ontladen, waarin je jezelf kunt zijn en waarbij je al je wensen uit kunt laten komen. Tijd doorbrengen in deze wereld zorgt ervoor dat je ontspant en dat je weer in je kracht komt te staan.

Het is daarom zo belangrijk dat je het niet gek vindt als je fantaseert. Het is juist gezond voor je en eigenlijk zelfs verschrikkelijk belangrijk om te doen.

Hoe ziet jouw droomwereld eruit?

Ik wil je uitdagen, zoals altijd. Begin vandaag al met het creëren van je eigen droomwereld. Begin met de basis: je huis. Hoe ziet die eruit? Is het een kasteel, een landhuis of juist een klein blokhutje in het bos of een appartement in de stad.
Vergeet niet dat alles mag, het is van jou. Niks is te gek of gaat te ver. Het kost allemaal niks en je doet niemand te kort, dus ga ervoor.

Hoe ziet de binnenkant van je huis eruit? Hoeveel slaapkamers heeft het? Hoe is de badkamer? Maak er je eigen veilige haven van. Dit mag tijd kosten, sterker nog, fantaseren is een heerlijk tijdverdrijf. Zeker als je besloten hebt om minder tv te gaan kijken om meer tot jezelf te komen.

Hoe ziet de directe omgeving van je huis eruit? Is het een stad? Is het een bos of woon je aan de zee? Maak je eigen tuin en misschien is het leuk om een huisdier of fantasiedier hier te hebben?

Ga op zijn minst elke week een keer naar je eigen droomwereld toe om het verder uit te bouwen of om avonturen te beleven. Vergeet niet: alles mag en alles kan. Het beste zou zijn als je elke dag fantaseert, maar dat is natuurlijk aan jou 🙂

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.