innerlijke rust vergroten: 3 dingen die je dagelijks kunt doen

Posted on
innerlijke rust vergroten

Je innerlijke rust vergroten. Pure en totale innerlijke rust ervaren. Dat is wat ik iedereen gun, waarschijnlijk zelfs wat ik zou wensen als ik wist dat mijn wensen echt uit zouden komen.

Als je namelijk die echte rust in jezelf kunt ervaren, gebeurt er zoiets bijzonders. Problemen lijken minder groot. Inzichten en oplossingen zijn ineens binnen handbereik. Dat komt omdat je dan daadwerkelijk je eigen innerlijke intuïtieve stem kunt horen.

Je innerlijke rust vergroten met deze 3 tips

Daarom wil ik vandaag 3 dingen met je delen die je kunt doen om je innerlijke rust te vergroten. Ze werken misschien niet gelijk de eerste dag, maar ze werken op de langere termijn zeer goed. “Probeer het gewoon”, wil ik eigenlijk zeggen.

Sta stil bij waar je dankbaar voor bent

Neem elke avond een rustig momentje en sta stil bij alles waar jij dankbaar voor bent. Waar ben je dankbaar voor in je leven? Wat is hetgeen waar je specifiek vandaag dankbaar voor bent?

Neem hierbij ook de tijd om de mensen (en de lichtwezens) te bedanken die je goed doen en goed voor je zijn.

Neem een moment om te vergeven

Als je door de vorige tip jezelf in een positieve energie hebt gebracht, kun je vervolgens vanuit liefde en compassie vergeven.
Neem een voor een de mensen in je hoofd  die je pijn hebben gedaan of iets verkeerd hebben gedaan. Zeg vervolgens in gedachte tegen ze: “ik vergeef je”.

Ik weet het, dit is niet altijd even makkelijk, maar ik beloof je dat het steeds makkelijker zal worden en dat je daardoor echt de vruchten plukt.

Sluit als laatste af met jezelf vergeven voor je eigen foutjes en vervelende momentjes.

Maak contact met liefde en licht

Overal om je heen zijn lichtwezens en is God. Durf dat te voelen en maak er contact mee. Vraag ze om hulp bij het vergroten van je innerlijke rust.

Het is zo simpel, maar zeer effectief.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.