De aartsengel Ariël/Auriël

Posted on
de aartsengel Ariël

De aartsengel Ariël is een vrouwelijke engel die ook vaak Auriël genoemd wordt. Ze is een sterke beschermende engel die je veel kracht geeft om voor jezelf op te komen.

Haar doel is dat jij voor jezelf kiest en voor je eigen mening en waarheid op komt. Diep van binnen weet jij namelijk heel goed wat je werkelijk vindt, wilt en nodig hebt. De engel Ariël wil je motiveren, aanmoedigen en energie geven, zodat je hiermee aan de slag gaat.

Je verbinden met de natuur

Een van de dingen die ze daarbij altijd benoemd is dat de natuur je hierbij kan helpen. Ze is namelijk ook een engel die veel met de natuur doet. Ze zorgt voor dieren en voor de aarde en ze weet dat jij daar ook mee verbonden bent. Daarom nodigt ze je altijd uit om lekker de natuur in te gaan als je het gevoel hebt dat je vastloopt. Daar kom je weer in contact met je eigen kern en wordt alles weer helder.

 

De aartsengel Ariël: de engel van je eigen weg volgen

Wat Ariël dus werkelijk voor jou wil is dat je je eigen weg volgt. Dat je beseft dat je zelf de baas bent over je eigen leven en heel veel kunt bereiken. Ze helpt je de dingen te bereiken die je wilt bereiken. Ze helpt je te manifesteren wat je in je leven wilt hebben en nodig hebt. Jij hebt namelijk die kracht in je, maar daarvoor moet je wel je eigen weg volgen. Dat is de weg die jij voelt, die je het meeste aantrekt.

Een boodschap van Auriël

Lieve schat,

Het is zo belangrijk dat je stopt in het denken in onmogelijkheden en blokkades. Het staren naar een muur brengt je niet verder. En daardoor zie je ook niet wat er allemaal wel mogelijk is. Jouw eigen pad zal namelijk altijd te volgen zijn. De uitdagingen die je tegenkomt, kun je overwinnen. Laat mij je daarbij helpen. Het is namelijk tijd dat je op komt voor jezelf en je mening uit. Geloof in je eigen waarheid en in wat je voelt. Handel daarna, wat daar zul je zoveel gelukkiger van worden.

 

Signalen van Ariël

Getal: 11

Kleur: lichtblauw, de kleur van helder water.

Symbool: water

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.