De aartsengel Chamuël

Posted on
de aartsengel chamuël

Chamuël is de aartsengel die je helpt te zien wat je eigenlijk niet kunt zien. Hij helpt je de wereld te kijken vanuit een ander perspectief en alles in het grotere geheel te plaatsen. Hij helpt je te zien wat er is en te vinden wat je zoekt.

Dit is dan ook een hele fijne engel om contact mee te leggen op het moment dat je op zoek bent naar je eigen geloof en waarheid. Hij helpt je jouw verbinding met het universum of God te vinden en laat je jouw plek in het grotere geheel zien.

Chamuël is daarnaast de engel die je helpt met het ontwikkelen van de paranormale gave helderziendheid.

Wanneer je is zoekt is deze engel er voor je

Chamuël helpt je ook met zoeken. Het maakt niet uit wat het is dat je zoekt. Het kan bijvoorbeeld je verloren ketting zijn, maar ook een nieuwe baan of het antwoord op je levensvragen.

Een boodschap van Chamuël

Het meeste wat je zoekt is er al, maar je ziet het nog niet. De antwoorden die je zoekt, zijn al aanwezig in jezelf. De spullen die je zoekt zijn vaak binnen handbereik. Alleen omdat je dat zelf niet voor mogelijk houdt, zie je het niet. Je zet jezelf als het ware oogkleppen op. Ik haal deze oogkleppen graag bij je weg. Zodat je als eerste jezelf eens goed kunt zien en hoe mooi en hoe waardevol je bent.

Daarnaast ga ik je de wereld laten zijn. De wereld waar je in leeft en de spirituele wereld. Ik laat je zien wat je eigenlijk mag en hoort te weten.

Ik help je te vinden naar wat je zoekt. Het maakt niet uit wat het is, want ik hou heel erg van speurtochten en avonturen.

Signalen van Chamuël

Getal: 17

Kleur: heel licht roze met goud

Symbool: een witte duif

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.