De aartsengel Gabriël

Posted on
de aartsengel gabriël

De aartsengel Gabriël kan voor sommige mensen vrij ongrijpbaar zijn. Dit begint al met het bepalen of deze aartsengel mannelijk of vrouwelijk is. Gabriël kan namelijk in zowel vrouwelijke als in mannelijke vorm worden waargenomen.

Mijn ervaring is dat Gabriël per persoon kiest hoe hij waargenomen wil worden. Voor mij is Gabriël bijvoorbeeld altijd mannelijk, maar ik heb ook een vriendin waarbij deze engel altijd vrouwelijk is. Toen wij dit onderzochten kwamen we erachter dat ik me veel makkelijker kan verbinden en communiceren met mannelijke lichtwezens en zij met vrouwelijke.

Dit is voor Gabriël een heel belangrijk geven, omdat deze veel wil meegeven aan ons wat alleen maar gaat bij een goede verbinding.

De aartsengel Gabriël is de engel van  kracht

Deze aartsengel wil namelijk de kracht van God en onze eigen kracht wakker maken en bereikbaar maken voor ons. Hij/zij wil dat we deze kracht gaan voelen. Vanuit die kracht kom je namelijk los van alles waar je nu in vastloopt.

Dit is dus ook de engel die je altijd aan mag roepen als je vastloopt. Het maakt daarbij niet uit of het een proces is in jezelf, een zakelijke issue, een probleem in een relatie, een creatief project of iets heel anders.
Gabriël komt je altijd helpen. Hij zorgt ervoor dat je de juiste inzichten krijgt om verder te komen.
Daarnaast kan Gabriël ook energie geven of de juiste middelen voor je beschikbaar maken of de juiste mensen op je pad brengen.

Houd je ogen dus altijd open als je met Gabriël werkt, want zijn hulp en kracht komt in allerlei vormen en maken.

Een boodschap van de aartsengel Gabriël

Ik wil dat je weet dat je veilig bent. Alles is geregeld en we zorgen voor je. Je mag dan ook de angst loslaten en je eigen kracht gaan voelen. Ik wil en kan je hierbij helpen, maar dat moet jij ook willen. Ik wacht daarom ook vaak op jouw vraag of teken. Jij leeft namelijk in vrijheid, al heb je natuurlijk ook je zielenplan.

Leg jezelf geen druk op, je mag ook genieten, want juist daar komt je kracht van tot leven.

Signalen van Gabriël

Gabriël wil graag duidelijk maken dat hij er ook is voor jou. Nu heb ik gemerkt dat deze engel dit op heel veel verschillende manieren kan doen, dus ik kan hier enkel een paar algemeenheden noemen.

Getal: 2 of 22

Kleur: koperachtig, maar ook vaak groen

Symbool: kelk of trompet

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.