Geboren met twee boodschappen

Posted on
geboren met twee boodschappen

Geboren met twee boodschappen. Toen ik geboren werd, kreeg ik twee boodschappen mee: een van de artsen in het ziekenhuis en een van het universum.

Geboren met twee boodschappen: ik zou nooit iets kunnen

De artsen deelde mee dat ik nooit iets zou kunnen in mijn leven. Ik had een hersenbeschadiging. Dit betekende dat ik nooit zou kunnen lopen, nooit zou kunnen fietsen en nooit zou kunnen praten. Ik zou nooit iets kunnen in mijn leven.

Maar ik wist iets anders

Tegelijkertijd vertelde het universum mij iets heel anders: lieve kleine meid, je bent hier niet voor niets. Jij bent hier om mensen te leren naar boven te vliegen terwijl ze nog leven. Jij bent hier om te laten zien dat het licht overal is en dat mensen alleen maar hun ogen hoeven te openen. Ga door kleine meid en geef niet op, wij staan volledig achter je.

Als kind was voor mij heel makkelijk om de artsen en de wereld te negeren: ik ging voor de volle 100% voor het universum. Het vulde mijn hart en ziel. Ik leefde in mijn eigen wereld, eentje van liefde.

Geloof niet in de sluier

Hoe ouder je wordt hoe lastiger dit lijkt te worden. Overal krijg je te horen dat die wereld van liefde niet hier is, maar heel ergens anders. Dat is pas voor als je dood bent. Nu moet je werken, realistisch zijn en niet te veel dromen. Zorg maar dat je presteert en erbij hoort.

Soms wordt dit zo overtuigend gezegd dat je erin meegaat. De negativiteit van wat er op de wereld gebeurt kan overweldigend zijn. Het slaat je terug naar de zogenoemde realiteit. Je neemt weer netjes deel aan het schijnbare geheel.

Maar als je voelt, dan voel je dat dit slechts de sluier is. Je voelt dat er meer is en dat je verbonden met met zoveel meer.
Dat voel ik ook, nog steeds en elke dag. Ik ben geboren met twee boodschappen, maar ik kies welke ik geloof.

Ik kies voor het licht

Daarom loop ik nu, schrijf ik nu, sport ik nu en ratel maar al te graag de oren van je hoofd.
Het licht leeft. Het is bij ons en in ons. Kies voor die boodschap en je wereld zal veranderen.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.