Jij bent je eigen licht, dus straal!

Posted on
Jij bent je eigen licht

Jij bent je eigen lichtJij bent je eigen licht. Je kunt die kracht niet buiten jezelf zoeken, alleen in jezelf, dus het is tijd dat je gaat stralen!

Als je dit gaat beseffen, dat jij degene bent die jezelf kracht mag geven, kan het best even zwaar worden. Want, wat moet je doen als jij jezelf kracht moet geven, maar je je helemaal niet goed voelt?
Dit dilemma is juist de reden dat we onze kracht en licht buiten onszelf gaan zoeken in plaats van in ons zelf. Dat is de reden dat we bidden naar een grote God buiten onszelf, in plaats van contact te maken met het deel van diezelfde God dat al ons zelf zit. Dit kan je ziel zijn, maar ook de heilige geest.
Je ware kracht ontdek je pas als je contact gaat maken met die dingen in jezelf.

De truc is het nemen van kleine stapjes. Juist dan kun je gaan ervaren wat ik zeg: “jij bent je eigen licht.”
Je kunt wel van het ene op het andere moment transformeren, maar dat is niet altijd haalbaar. Het kan juist veel beter zijn om te kijken naar waar je naartoe wilt en na te gaan hoeveel en welke kracht je daarvoor nodig hebt.
Als je dat weet, zie je ineens je lijn liggen en die kan nog wel enorm zwaar zijn, maar je hebt wel duidelijkheid.

Je kunt dan gaan bidden naar God én naar Jezelf. Je kunt mediteren om contact te maken met je kracht. Yoga beoefenen om het te laten stromen en dan kun je ook pas echt gezond eten en leven om je energiebron, je eigen licht aan te sterken en groter te maken.
De reis naar stralen als jezelf is een reis naar binnen. Naar het Godsdeel, de krachtbron in jezelf. Juist dan kom je weer tot de conclusie dat je eigen lichtbron bent. Jij bent je eigen licht.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.