[Vrijdag Vragendag] Hoe kun je de ziel helen?

Posted on
de ziel helen

de ziel helenLieve Scarlet, hoe kun je de ziel helen?

Vanaf hele jonge leeftijd heb ik altijd het gevoel dat ik na dit leven niet nog een keer wil terug komen. Ik ben echt super blij met mijn gezin, familie en werk en grotendeels met mezelf(er moet altijd ruimte blijven om je te ontwikkelen en een beter mens te worden:-)) sta ook positief in het leven maar heb het gevoel dat mijn ziel al zo vaak is geïncarneerd dat het geheeld wil zijn en niet meer hoeft terug te komen. Mijn vraag is, is dit zo en zo ja hoe doe ik dit.

Scarlet’s Antwoord

Goede middag lieve Anoniem,

Bedankt voor je vraag. 🙂
We kunnen dus wel stellen dat je voor de rest goed met je leven bezig bent en dat dat ook goed gaat, maar dat je een beetje ‘levensmoe’ bent.
Wat daar heel goed bij kan helpen zijn twee dingen: met je passies aan de slag. Waar word je echt zielsgelukkig van? Dat heeft je ziel namelijk nodig.
Het tweede deel wat ik je echt kan aanraden is mediteren. Om je ziel te helen, heeft deze ruimte nodig. Ruimte om te zijn en je te vertellen waarom deze niet meer terug wil komen. Dan kan je ziel ontladen en zul je de transformatie gaan ervaren.
Neem dus de tijd om in stilte te observeren wat er binnenkomt, zet muziek op die hier goed voor voelt of ga juist op een creatieve manier aan de slag, wat diezelfde ruimte als mediteren geeft.

De kern is eigenlijk dat je je eigen ziel gaat horen, zodat deze gaat uiten. Zo kun je de ziel helen. 🙂

Hopelijk kan je hier weer iets mee.

Fijne dag!

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.