De aartsengel Metatron

Posted on
de aartsengel metatron

Metatron is de engel die zorgt voor de hoogsensitieve mensen en nieuwentijdskinderen. Ze omringt ons met liefde en bescherming en wil ons begeleiden naar balans. Gevoelig zijn hoeft namelijk niet te betekenen dat je daar altijd last van hoeft te hebben. Dat is ook precies wat deze aartsengel jou mee wil geven.

De aartsengel Metatron: engel voor volwassenen en kinderen

Metatron is er zowel voor volwassenen als voor kinderen, maar ze wordt vaak meer gekoppeld aan de laatste.

Ze wordt dan ook graag geroepen om kinderen van alle leeftijden te beschermen en te begeleiden bij het ontdekken van de wereld die als hard ervaren wordt. Zij schept een gevoel van veiligheid en rust. Ze beschermt en verlicht.
Juist kinderen staan hier meer voor open, waardoor ze het sterker ervaren. Dat is de reden dat ze vaker aan kinderen gekoppeld wordt.

Maar ook jij kunt haar dus om die liefde en steun vragen. Zeker als je worstelt met je eigen gevoeligheid is dit aan te raden. Metatron zal dan ook nooit aarzelen om je te helpen.

Een boodschap van Metatron

Stop met het vechten tegen je gevoeligheid, maar omarm het juist. Jij bent zo mooi zoals je bent en het moment dat je dat gaat omarmen, voel je een opluchting. Vorm jezelf niet langer naar de wereld, maar laat de wereld zien dat het ook anders kan en is. Dat is namelijk ook een van de redenen dat jij zo graag hier wilde zijn, om dingen te veranderen.

Ik weet dat het niet makkelijk is, maar ik ken jouw kracht en licht en dat mag gaan stralen. Ik help je daarbij.

Signalen van Metatron

Metatron wordt met name gekoppeld aan geurende bloemen en aan zonlicht.

Getal: 3 of 33

Kleur: geel, mintgroen, roze of paars

Symbool: zon

 

1 Reactie(s)

  1. Nicolle says:

    Dankjewel

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.