Ik ben hier om je te leren vliegen

Posted on
ik ben hier om je te leren vliegen

Ik ben hier om je te leren vliegen. Ik ben ontzettend bevoorrecht in dit leven. Van jongs af aan weet ik namelijk heel veel van de wereld en hoe deze werkt. Mijn taak hier op aarde was ook heel snel duidelijk. Deze werd mij weer duidelijk gemaakt in een van de eerste dromen die ik als kind bewust gehad heb: ik mag mensen leren vliegen.

In mijn droom had ik dan ook een heel pad met obstakels en oefeningen gemaakt, een parcours als het ware. Als je dit parcours doorlopen had, kon je vliegen. Iedereen leerde ik op die manier vliegen, zonder een enkele uitzondering.

Ik ben dit parcours aan het ontwikkelen

Een van de dingen waar ik me dan ook dagelijks mee bezig houdt is dit parcours te ontwikkelen. Ik weet dat het kan, dat heeft het universum me al duidelijk gemaakt. Ze heeft me zelf dingen laten ervaren en meemaken. Zo heb ik zelf kunnen uitvinden wat een mens in zich heeft en hoe je dit kunt inzetten.

Jij kunt alles overwinnen

Ik weet dan ook zeker dat jij je huidige problemen en obstakels kunt overwinnen. Ik heb mijn parcours nog niet af, dus ik kan je het nog niet direct leren vliegen, maar ik kan je wel al wat tips meegeven. Dit zijn de dingen die je hier doorheen helpen:

Ik ben hier om je te leren vliegen: houd dit in je hoofd:

  • Je kunt kiezen hoe je naar een situatie kijkt: vanuit weerstand en negativiteit of vanuit liefde en nieuwsgierigheid (wat kan ik hiervan leren).
  • Iedereen leeft vanuit zijn/haar eigen overtuigingen. Deze kunnen positief zijn of negatief, maar dat maakt eigenlijk niet eens uit. Het gaat erom of de overtuigingen van de ander aansluiten bij die van jou of bij de overtuigingen die je zelf ook zou willen hebben.
  • Je kunt de buitenwereld niet veranderen zonder je innerlijke wereld te veranderen
  • Jij bent de leider van je eigen innerlijke wereld, niet je angst, niet je gedachtes en ook niet je emoties. Jij bent de leider en je mag je positie weer innemen.
  • Een van de belangrijkste redenen waarom je niet bij je kracht komt, is dat je bang bent voor wat er verandert als jij je krachtig voelt.

Ik weet dat je het ergens kunt voelen, diep in je hart. Focus je op die plek en op dat gevoel. Dat leidt de weg.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.