De aartsengel Sandalphon

Posted on
de aartsengel Sandalphon

De aartsengel Sandalphon is een hele lieve zorgzame engel die zowel voor de aarde zorgt als voor ons. Sandalphon heeft dan ook een hele duidelijke visie: wanneer je helder hebt wat je wilt, wat je voelt en wat je gaat doen, dan kun je goede keuzes maken. En de keuzes die je maakt vanuit je echte zelf, zijn altijd goed voor de aarde op de langere termijn.

Je kunt Sandalphon dan ook altijd aanroepen als je een moeilijke keuze te maken hebt en niet weet waar je het beste aan doet. Deze engel helpt je je gedachtes en gevoelens te ordenen en daardoor duidelijk te krijgen wat de juiste keuze voor jou is.

Deze engel helpt je ook om twijfels weg te nemen. Als jij iets weet en/of iets voelt dan is het belangrijk dat je daar niet meer aan twijfelt en niet meer aan jezelf twijfelt.
Helderheid scheppen dat is wat deze engel doet en je hoofd tot rust brengen.
Piekeren en malen zijn niet goed voor je en brengen je ook niks.

Een boodschap van Sandalphon

Twijfel leidt tot niets. Het brengt je alleen maar meer twijfel. Het enige moment waarop twijfelen goed is, is om te checken of je alles op orde hebt en alles duidelijk hebt. Dat is de werkelijke functie van twijfelen en meer niet.

Wanneer je dus voelt of weet wat je wilt, stop dan met twijfelen en ga kijken naar hoe je het kunt bereiken.

Als je nog niet weet wat je wilt of wat er gebeurt, dan ben ik er altijd voor je om helderheid te scheppen. Je hoeft me alleen maar te roepen in gedachte en ik geef je overzicht en inzicht. Ik help je om de juiste keuzes te maken voor jezelf en daarmee voor heel de wereld.

Signalen van Sandalphon

Getal: 4

Kleur: turkoois/violet roze

Symbool: sjaal

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.