De werking van Amegreen

Posted on
amegreen

Amegreen is een hele fijne steen. Het is een steen die je helpt je innerlijke rust te vinden en je tegelijkertijd helpt met je spirituele ontwikkeling. Dit komt omdat deze edelsteen een combinatie is van amethist, prasioliet en witte kwarts.

Amegreen, zal je dus ook net als amethist helpen emoties te verwerken. Doordat er tegelijkertijd witte kwarts aanwezig is, gaat dit op een hele rustige en kalme manier. Daarom kunnen we ook over emotionele heling spreken.

Daarnaast helpt deze edelsteen je bewust te worden van je eigen verbinding net het universum en deze te versterken. Hij zorgt ervoor dat je je verbonden gaat voelen. Hij helpt je verbanden te leggen en details te plaatsen. Door deze edelsteen bij je te dragen wordt het een stuk makkelijker om het grote geheel te zien. Ook dit helpt natuurlijk weer wanneer je vastloopt in je gedachtes, omdat je onrustig bent of te emotioneel bent.

De kleur van amegreen

Amegreen heeft vaak een romige kleur met witte, paarse, gele, grijze en/of groene accenten.

Werkgebied

Emotionele heling, innerlijke rust, piekeren, onrustig hoofd, spirituele groei, verbinding met het universum, het grotere geheel zien, loslaten.

Chakra’s

Deze edelsteen werkt op meerdere chakra’s in: de hartchakra, het derde oog chakra en de kruinchakra.

Te combineren met

Amethist, prasioliet en witte kwarts

Sterrenbeeld

Amegreen is niet gekoppeld aan een specifiek sterrenbeeld, maar wordt wel vaak als heel fijn ervaren door leeuwen en kreeften.

Verzorging

Amegreen is een hele makkelijke steen die niet veel verzorging behoeft. Vaak is het een keer in de maand in de volle maan leggen van deze steen dan ook voldoende. Tussendoor kun je hem eventueel afspoelen onder stromend water.

Het enige waar amegreen niet heel goed tegen kan is directe felle zonlicht. Daardoor kan deze steen namelijk een beetje verkleuren.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.