De aartsengel Uriël

Posted on
aartengel uriël

De aartsengel Uriël is een zeer sterke engel die vaak als warm en soms zelfs vurig wordt ervaren. Het is dan ook niet voor niks dat deze engel vaak gekoppeld wordt aan God’s licht of aan vuur.

Michaël en Uriël

Persoonlijk ervaar ik dat Uriël veel en sterk op onze aarde aanwezig is, net als de aartsengel Michaël. Het grote verschil tussen deze twee liefdevolle engelen is te vinden in de boodschap die ze willen overbrengen. Michaël je ondersteunt bij je energetische bescherming en het leven vanuit je levensdoel.

De boodschap van de aartsengel Uriël

Uriël wil je duidelijk maken dat je zelf de schepper bent van je eigen leven. Hierbij wijst deze engel vaak op het Goddelijk licht wat ook in jou leeft.
Je hebt de kracht in je om jouw eigen leven vorm te geven en zelfs dingen te manifesteren.

Jij mag dit gaan ontdekken en ermee gaan spelen. Haal de lading er voor jezelf af en zet die eerste stap. Dan zul je voelen dat jijzelf werkelijk degene bent die de touwtjes in handen heeft en niemand anders.

Jij hoort dan ook bij God als kind, als leerling, maar ook als gelijke. Wij zijn samen één. Hoe meer je dat gaat voelen en daarop gaat vertrouwen, hoe meer het vuur in jou gaat branden.
Voel je kracht en voel je eigen vuur, dat nu al in je brandt. Wees er niet langer bang voor, maar laat het juist branden. Het mag en het is nodig.

Signalen van de aartsengel Uriël

De engel Uriël gebruikt net als alle andere engelen een aantal manieren om je te bereiken. Op deze manier wil Uriël duidelijk te maken dat deze contact met jou wil om je iets te vertellen. Uriël heeft namelijk altijd heel veel te vertellen. Het is een filosoof en een hele belangrijke boodschapper.

Getal: 77

Kleur: Rood/oranje

Symbool: vuur

Het kan dus heel goed zijn dat je dit getal keer op keer tegenkomt of juist deze kleur, maar meestal gebeurt er iets bijzonders met vuur of licht. Natuurlijk iets positiefs, want dit is een liefdevolle engel. Denk bijvoorbeeld aan een lamp die ineens feller lijkt te schijnen of vuur van een kaars dat intens danst zonder aantoonbare  reden.

 

 

7 Reactie(s)

 1. Jacqueline oberndorff says:

  Geweldig scarlet, mooi en duidelijk.
  Dank je wel

  1. Scarlet says:

   Graag gedaan lieve Jaqueline 🙂

 2. Noud says:

  Weer zo’n mooie tekst, Scarlet.
  Jij bent ook zo’n aardse engel.

  1. Scarlet says:

   Dank je wel! 🙂

 3. Ben says:

  Lieve Scarlet, ik heb nog nooit zulke steengoede artikel en gelezen, een dag voor ik dit las maakte ik een profiel van mezelf, zo van ik mag er zijn, en dit kwam als opvolger!
  Ik zat v/a eind augustus in een diep dal (fysieke aangelegenheden) ik zakte weg en heb de stoute schoenen aangetrokken begin 2022 door geleidelijk veel te gaan wandelen wat me een enorme gezondheid boost heeft gegeven, ik heb nog wel darmpijn van eens te harde ontlasting, maar v/a 2022 is mijn leven weer leefbaar geworden.

 4. Michel says:

  Hoi.

  Het spijt me dat ik je moet tegenspreken. Aartsengel Uriël is de heerser van het heelal. Zijn kleur is groen, aartsengel Michael schijnt blauw. Warm en vurig is hij niet, Uriel is zelfs zeer streng.
  Als hij moet komen mogen we daar echt niet blij mee zijn. Als je God mee heb beschermd Michaël je, anders krijg je het heelal tegen je als hij komen moet. Aartsengel Uriël mag niet zomaar geroepen worden. Ik hoop dat je hiermee iets kan

  1. Scarlet says:

   Dankjewel voor je aanvulling. 🙂

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.