De aartsengel Vasariah

Posted on
De engel Vasariah

De aartsengel Vasariah helpt je om al je oordelen achter je te laten en jezelf daardoor te bevrijden van heel veel geestelijke onrust. Daarnaast helpt ze je de juiste weg te vinden met je empathische vermogens.

Oordelen doen we namelijk allemaal en tot op een zekere hoogte zijn oordelen gezond. We gebruiken ze namelijk om vorm te geven aan ons leven en voor onszelf onderscheid te maken tussen goed en fout. Wat past wel bij je en wat niet?

Als het daarbij blijft is er niks aan de hand, maar vaak hebben we ook blokkerende oordelen. Dit zijn oordelen over onszelf die ons tegenwerken en oordelen over anderen die we eigenlijk niet kunnen onderbouwen.

Vasariah helpt je handige oordelen te onderscheiden van blokkerende oordelen en die laatste achter je te laten.

Jouw empathische vermogens

Daarnaast helpt ze je dus ook je weg te vinden met je empathische vermogens. Empathisch zijn is namelijk heel erg goed en belangrijk. Het helpt je beter met mensen om te gaan, maar het moet niet te veel worden. Je wordt te empathisch als je anderen op jezelf voor laat gaan.

Ook hierin helpt deze engel je de juiste balans te vinden.

Een boodschap van Vasariah

Stop als eerste met het oordelen over jezelf. De oordelen die je hebt over jezelf blokkeren je namelijk en houden je op alle gebieden in je leven tegen. Deze oordelen zorgen er ook voor dat je niet goed met anderen om kunt gaan. Je past je gedrag namelijk aan door je eigen oordelen.

En doordat je anderen aanvoelt ga je daardoor ook te veel pleasen. Je eigen empathische vermogen gaat je in de weg staan.
Daarom wil ik je ook leren en empathie goed te gebruiken. Niet te veel en niet te weinig. Het is belangrijk dat je anderen begrijpt en aanvoelt, maar het is niet te bedoeling dat je alles op jezelf betrekt.

 

Signalen van Vasariah

Getal: 3

Kleur: turkoois blauw/groen

Symbool: fontein of een dolfijn

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.